HomeStiri Mondene Ioana Ginghină, apariție de senzație în costum de baie

Ioana Ginghină, apariție de senzație în costum de baie

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Ioana Ginghina, aparitie de senzatie in costum de baie 1 in Stiri Mondene

Ioana Ginghină a postat astăzi pe paginile sale de socializare o fotografie în care arată senzațional îmbrăcată într-un costum de baie galben care îi pune în evidență formele voluptuoase.

Ioana Ginghina, aparitie de senzatie in costum de baie 1 in Stiri Mondene

Aceasta purta ochelari de soare și se relaxa bronzându-se, iar la descrierea fotografiei a atașat un mesaj care i-a surprins pe fani. Mai exact, aceasta a dat de înțeles că va merge la concertul pe care Ed Sheeran îl va susține în seara aceasta în Capitală.

„Mă pregătesc pentru întâlnirea cu Ed Sheeran #summerfun #goodvibes #l❤summer”, a scris Ioana Ginghină.

Ioana Ginghina, aparitie de senzatie in costum de baie 2 in Stiri Mondene

Ioana Ginghină se reface după divorțul de Alexandru Papadopol. La scurt timp după ce s-a făcut anunțul legat de separarea lor, au mers împreună la un birou notarial situat în București pentru semnarea actelor și stabilirea detaliilor legate de partaj și pensie alimentară. Aceasta a oferit o explicație cu privire la situația prin care a trecut.

„Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei: unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele.

În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei…

Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină”, a dezvăluit Ioana Ginghină.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed