Ioana Ginghină, informații noi după divorțul de Alexandru Papadopol. Prin ce situație trece acum actrița

Share

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să meargă pe drumuri separate în viață, astfel încât pe data de 19 iunie 2019 au divorțat la notar.

De curând, Ioana Ginghină a scris pe blogul său impresiile cu care a rămas în urma divorțului de Alexandru Papadopol cu privire la relațiile de prietenie, precizând că în urma acestei experiențe dureroase prin care a trecut s-au cernut prietenii adevărați de cei falși. O mulțime de persoane care au divorțat sau care s-au despărțit după mulți ani se pot regăsi în situația prin care trece acum.

„Este ușor să fii un prieten bun atunci când viața merge ca pe roate, când viața reală este aproape la fel de minunată pe cât o arătam pe Instagram sau Facebook. Vacanțe, cadouri, ieșiri romantice, poze de familie cu gura până la urechi… hmmm… adevărate sau nu, ele ne fac să credem că viața noastră este perfectă și atunci suntem prietenii perfecți.

Și deodată ceva se strică, unul dintre noi divorțează… Atunci sita cerne și rămân doar cei care sunt prieteni cu adevărat. Mie mi se întâmpla asta acum. Este extraordinar, vă spun. Încep să dispară anumiți prieteni însă apar cei pe care îi aveai înainte de căsătorie, cei cu care ai băut în facultate sau cu care te aveai bine pe la filmări până să apăra EL.

Cei care apar atunci când viața ta devine dezordonată, când nu ne mai putem permite să ieșim ca înainte, aceștia sunt prietenii adevărați. Poate nu au timp întotdeauna să te vadă, însă pentru o conversație încurajatoare pe WhatsApp sunt întotdeauna disponibili. Parcă simt când îți este rău și atunci sună sau îți trimit un gif vesel care să te scoată din starea de rahat în care erai. Și nu te judecă, dar nici nu mint. Nu sunt minciuni între voi. Poți să le spui orice despre tine și ei îți vor spune că nu ești nici prima și nici ultima care face asta”, a scris Ioana Ginghină.

Actrița a dezvăluit și faptul că prietenii din mediul virtual au contribuit la starea ei de spirit, ajutând-o prin încurajările primite.

„Și am mai descoperit ceva acum de curând. Prietenii virtuali, prieteni pe care nu i-ai întâlnit niciodată sau maximum de două ori în viața ta. Și ei sunt extrem de importanți, pentru că fiecare vorbă bună sau experiență împărtășită te ajută să știi că nu ești singura care trece prin asta, că există viață și după divorț, chiar una mai bună. Îmi face bine să aud că «totul o să fie bine».

Viața uneori nu este cel mai prietenos loc în care ai vrea să fii. Uneori este un foc mic, ușor de stins, și alteori este un infern care are nevoie de un camion cu pompieri. Și chiar dacă și reușit să stingi focul, rămân rănile care au nevoie să se cicatrizeze și apoi să se vindece. De aceea ai nevoie de prieteni și de familie.

Nu trebuie să te vindeci singur, trebuie să accepți ajutor. Sunt prieteni care, deși viața lor este la fel de agitată ca a ta, găsesc o cale să apară. Și fac toate greutățile și crizele, indiferent cât de mari sau mici sunt, mai tolerante. Viața mea nu mai este strălucitoare, nu mai este ca pe Facebook și mulțumesc mult prietenilor, oamenilor din viața mea care mă ajută să trec mai ușor peste asta”, a conchis Ioana Ginghină…

Sursa: libertatea.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news