Home Stiri Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc marea nuntă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc marea nuntă

autor Buinoschi Andreea
218 vizualizari

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au planuri mari de viitor. Potrivit celor de la spynews.ro, aceștia vor să se căsătorească și, mai mult decât atât, au găsit și nașii de cununie. După vacanța din Maldive, unde milionarul a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a o cuceri, Bianca i-a oferit încrederea sa.

Conform sursei menționate anterior, se pare că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu i-a mărturisit unui prieten foarte apropiat că a plecat în vacanță alături de viitoarea sa soție, făcând referire la nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, mai multe detalii încă nu au fost făcute publice.

Cancan.ro a intrat în posesia unei imagini cu cei doi, la plecarea din Maldive. Pe aeroportul din Malé, în timp ce așteptau să se îmbarce în avionul ce urma să îi aducă în România, Gabi Bădălău a vrut să o facă pe Bianca să se simtă protejată și a ținut-o în brațe.

Aceasta a fost singura poză din Maldive cu cei doi, deoarece au fost extrem de atenți cu ceea ce au arătat pe rețelele sociale. Deși îndrăgostiții au petrecut extrem de mult timp împreună pe insulă, nu au vrut să se expună în mediul online, dar, prin intermediul unor poze și filmări încărcate pe contul său de Instagram, Bianca a dat de înțeles că, da, sunt împreună.

Cu toate acestea, în urmă cu mai bine de o săptămână, contactat de către cei de la spynews.ro, Bădălău a declarat că între el și fosta soție a lui Alex Bodi nu este nimic. Mai mult decât atât, bărbatul nu a exclus posibilitatea unei relații, mai ales că i-a făcut și câteva complimente blondinei.

„Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar, deocamdată, nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”, a spus milionarul, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies