HomeStiri Mondene Ion Dichiseanu şi-a botezat nepoata! Cine le-a cântat la petrecere?

Ion Dichiseanu şi-a botezat nepoata! Cine le-a cântat la petrecere?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
Ion-Dichiseanu-şi-a-botezat-nepoata-Cine-le-a-cântat-la-petrecere in Stiri Mondene

Fiica faimosului actor Ion Dichiseanu a devenit mamă. Ioana Dichiseanu şi partenerul ei de viaţă, Adrian Artene, au devenit părinţi la sfârşitul lunii septembrie 2016.

Ion Dichiseanu şi-a botezat nepoata! Cine le-a cântat la petrecere

După mai bine de nouă luni a fost mare petrecere în familia Dichiseanu-Artene. Aceştia și-au botezat micuţa şi au făcut o petrecere minunată.

Ion Dichiseanu şi-a botezat nepoata! Cine le-a cântat la petrecere 1

Ioana Dichiseanu este în al nouălea cer. Este o mămică superbă, tânără şi iubită. Fiica ei, Anastasia Ioana, a fost creştinată şi toată lumea a petrecut în cinstea ei. Ioana Dichiseanu a declarat după botez că încă nu şi-a revenit din starea de euforie oferită de momentul plin de emoţie.

Încă nu mi-am revenit. A fost excelent. Mai mult decât ne-am fi aşteptat. Datorită lui Adi (n.r.: iubitul ei) pentru că el s-a ocupat. A decurs foarte bine. Am avut totală încredere în Adi. Am mers pe mâna lui şi nu m-am înşelat. Duminică am botezat-o…

În jur de 100 de invitaţi am avut. Biserica am făcut-o înainte, pentru că am spus că e prea mult pentru un bebeluş. Nici noi nu facem faţă unui asemenea lucru. Şi totuşi e un bebeluş. Florin Chilian, Victor Solomon, Cornelia Catanga, Sofia Vicoveanca, ei au cântat… Bunicul n-a cântat. El îi mai cânta acasă, în «particular»”, a declarat Ioana Dichiseanu la Antena Stars…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed