Home Stiri “Iubirea schimbă tot!” Andra, o nouă piesă venită la pachet cu un look fresh!

“Iubirea schimbă tot!” Andra, o nouă piesă venită la pachet cu un look fresh!

autor Elena Yvette
751 views 1 minute timp de citit

Andra le-a făcut un nou cadou muzical fanilor ei! Artista a lansat o melodie de dragoste, al cărei mesaj face trimitere la dragostea necondiţionată, ce are puterea de a depăşi orice obstacol şi de a-l accepta pe omul iubit exact aşa cum este el.

andra

“Iubirea schimbă tot” a fost lansată în cadrul emisiunii “La Măruţă”, acolo unde Andra a apărut cu un nou look. “Smiley e cel care m-a sunat şi mi-a spus că au o piesă pe care o văd interpretată de mine şi că şi-ar dori mult să accept proiectul”, a declarat Andra în cadrul emisiunii.

“E o piesă cu un mesaj special şi puternic în care eu cred ca fiecare se poate regăsi într-un fel sau altul. Îmi plac mult versurile, sunt sensibile şi spun o poveste frumoasă, de suflet. Eu chiar cred că iubirea schimbă tot, schimbă suflete, vieţi… Cred că iubirea vindecă răni şi împlineşte oameni. În plus, la nivel muzical, mă bucur ca e o piesă lentă, ştiu că fanii aşteptau asta de la mine şi mă bucur că le pot oferi melodia aceasta drept cadou”, a mai adăugat artista.

Piesa s-a născut în studioul Hahaha Production iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceauşu.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies