Iubitul Cristinei Spătar este cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Ce a spus aceasta despre diferența de vârstă

Share

Cristina Spătar, în vârstă de 47 de ani, a divorțat în 2016, iar divorțul prin care a trecut i-a lăsat un gust amar. Cu toate acestea, vedeta nu a încetat să se bucure de viață, ba, mai mult, a început o relație cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea, iar acum sunt deja de trei ani împreună.

Cristina Spătar a dezvăluit în cadrul emisiunii Acces Direct detalii despre relația pe care o are în prezent și a vorbit despre cât de mult a afectat-o diferența de vârstă.

„Sunt trei ani de la divorț. Imediat de la divorț, am început o relație. Nu îmi place să fiu singură. Am fost foarte curtată și într-un final, am ales așa. Și cred că am ales bine. Dacă o căsnicie în care faci absolut totul durează doar nouă ani, atunci nu mai contează. Să fim fericite, să trăim clipa!”, a declarat Cristina Spătar.

„Nimic nu e întâmplător. La început am fost împotriva diferenței de vârstă. Am fost foarte afectată și m-am întrebat de ce mi-a dat Dumnezeu așa. Acum m-am împăcat cu ideea și mi-am spus că o să dureze cât o să dureze. Vreau să fiu fericită. Sunt sentimente. Mă bucur că pot să simt asta, pentru că am putut să trec extrem de ușor, după divorț”, a adăugat aceasta.

Aceasta a oferit totodată și un sfat pentru femeile care au divorțat sau au trecut printr-o despărțire dureroasă, pentru a se putea ridica și a reuși să fie fericite.

„Să dea șansă unei noi relații în cel mai scurt timp, să nu rămână singure, să nu cadă în depresii și așa mai departe. Nu există limită de vârstă. Părerea mea e că ar trebui să încerce să iubească din nou”, a spus Cristina Spătar.

Vedeta a povestit și cum și-a aniversat ziua de naștere, precizând că iubitul ei a organizat totul, iar cei doi copii ai ei din fosta căsnicie, Albert și Aida Maria, l-au ajutat.

„Am prins ziua de naștere la mare, am stat șapte zile. De dimineață mi-au adus copiii și prietenul meu tort. A fost o zi faină, copiii sunt extraordinari. El a dirijat totul împreună cu bona. Merge foarte bine și faptul că e mai tânăr mă face să fiu conectată la tot ce se întâmplă”, a menționat aceasta.

Cu toate că este fericită în prezent, iar iubitul se înțelege cum nu se poate mai bine cu copiii ei, cântăreața nu își mai dorește să se căsătorească.

Mă ajută mult cu businessul. Ne-am mutat de la apartament la o căsuță. Stăm împreună, e mult mai legată familia, copiii sunt fericiți. Suntem împreună de trei ani. Eu nu vreau să mă mai căsătoresc, dar avem o relație foarte frumoasă, e destul de matur pentru vârsta lui. La început am fost prieteni și m-a încurajat mult în perioada în care eram jos moral”, a mai spus Cristina Spătar.

Artista a vorbit și despre fostul iubit, accentuând faptul că după divorț nu a primit deloc sprijin financiar din partea lui, ci s-a descurcat singură.

„Pentru oricine este greu, dar eu cred că Dumnezeu ajută mamele şi a fost mereu alături de mine. Am fost la Ierusalim şi i-am cerut Lui Dumnezeu să-mi arate calea. Am avut oameni lângă mine care m-au ajutat. Nu am primit niciun leu de la fostul soț, am concerte, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenilor mei”, a mai declarat aceasta…

Surse: spynews.ro, a1.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news