Iubitul Margheritei de la Clejani, condamnat într-un dosar de droguri! Amănunte scandaloase

Share

Ies la iveală lucruri noi în scandalul ce o are în prim-plan pe Margherita de la Clejani.

După ce fiica celebrilor lăutari a fost prinsă drogată cu heroină la volan după ce provocase un accident, în urmă cu puțin timp s-a aflat că iubitul său nu este străin de substanțele interzise.

Tânărul a avut probleme cu legea, fiind implicat, în urmă cu circa doi ani, într-un dosar penal pentru consum și deținere de substanțe stupefiante.

Acesta a fost de acord să semneze un act prin care își recunoștea faptele, scăpând doar cu o amendă penală în valoare de 900 de lei, la care s-au adăugat, ulterior, și cheltuielile de judecată, 550 lei.

Iubitul Margheritei face parte dintr-o trupă de muzică trap numită „Nordwlui”, iar mai multe piese au ca subiecte substanțe interzise.

Atunci când a fost prinsă drogată la volan, după ce produsese accidentul, Margherita a avut un comportament ciudat, iar aspectul său era răvășit.

Tatăl ei, Ioniță de la Clejani, s-a opus ca ea să dea declarații, pentru a nu se compromite.

În ciuda eforturilor sale, Margherita a făcut unele declarații halucinante atunci când a fost luată la întrebări de către jurnaliști.

„Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcooltest nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele.

Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere…

Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita după ce a ieșit de la audieri.

Sursa:  cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news