Home Stiri Iulia Vântur: „Am învățat să fiu mai tolerantă”

Iulia Vântur: „Am învățat să fiu mai tolerantă”

autor Elena Yvette
620 views 2 minute timp de citit

Frumoasa prezentatoare TV Iulia Vântur a vorbit de curând în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale despre evoluţia carierei sale, dar şi despre alte lucruri. 

IULIA_VANTUR

În ceea ce priveşte evoluţia din cariera sa, Iulia a mărturisit:

„În copilărie mă jucam de-a televiziu­nea și radioul. Astea erau jocurile mele până când această joacă a devenit foarte adevărată și responsabilă. Am muncit mult la Iași, am învățat ce în­seamnă munca adevărată, în echipă. Am experimentat toate ipostazele unei echipe de știri: reporter, editor, produ­cător, prezentator. Începeam progra­mul la cinci dimineața și terminam la mie­zul nopții. Am fost răsplătită. Câțiva ani mai târziu am avut șansa să intru în proiectul «Dansez pentru tine», una dintre cele mai frumoase experiențe din cariera mea. Acolo și la știri am crescut ca om. Mă simt binecuvân­tată pentru ce am primit până acum și știu că mi s-a oferit doar pentru că m-am implicat cu tot sufletul și toată energia mea. «Ferma vedetelor» este o emisiune total diferită de tot ce am făcut până acum. Dacă vrei să crești, te expui unor situații necunoscute, toc­mai pentru a învăța mai multe despre tine. Asta s-a întâmplat la «Ferma ve­detelor». Mai departe… las viața să mă provoace, de multe ori mi-a adus mai mult decât a proiectat mintea mea. Sunt pregătită pentru orice.”

Fiind întrebată ce anume s-a schimbat după ce a vizitat pentru prima oară India, vedeta a relatat:

„Eu m-am schimbat, m-am transfor­mat, de fapt. Am învățat să fiu mai tolerantă. Paradoxal, India a fost cea care m-a eliberat de unele gunoaie ale minții. Suntem ca niște bătrâni, care adună în casa minții tot ce găsesc, fie că sunt lucrurile noastre sau ale altora, nu contează, le depozităm acolo și ne îngreunează viața. Aș putea compara experiențele trăite în India cu cele de la «Ferma vedetelor». Când trăiești într-o țară diferită, cu alte obiceiuri și mentalități, trebuie să înveți să asculți, să privești cu atenție în jur și să te redescoperi în acea lume. Mă simt bine acolo, m-am conectat cu locul și oamenii locului din prima clipă. E o energie de care aveam nevoie…”

Lucruri „adoptate” din India:

„Meditația, chiar și pentru câteva mi­nute pe zi. Plimbările în natură. Reme­dii pentru îngrijirea părului. De când am mers în India, am reînceput să mă­nânc pui (râde).”

 

Sursa foto: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies