HomeStiri Mondene Jojo, mesaj impresionant în urma părăsirii competiției „Asia Express”

Jojo, mesaj impresionant în urma părăsirii competiției „Asia Express”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 954 views
Jojo si Paul Ipate in Stiri Mondene

Din cauza unor probleme de sănătate ale lui Paul Ipate, în vârstă de 34 de ani, soțul și partenerul lui Jojo (37 de ani) în emisiunea-concurs Asia Express – Drumul Elefantului, cei doi au fost nevoiți să plece acasă, spre dezamăgirea nu doar a lor, ci și a tuturor celor care îi susțineau.

Jojo si Paul Ipate in Stiri Mondene

Se pare că ghinionul i-a însoțit pe Jojo și Paul, în ciuda numeroaselor probe pe care le-au trecut cu bine până acum. În ediția din data de 24 martie, problemele de sănătate ale lui Paul i-au determinat pe acesta și soția lui să se retragă din competiție. Actorul a acuzat dureri pe fondul unei hernii de disc, ce s-au accentuat pe parcursul emisiunii, fapt care a dus la crize puternice, în urma cărora nu a mai putut continua Drumul Elefantului, ci a plecat spre București, unde urmează să fie operat.

„Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, dar chiar nu mai puteam. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”, a spus Paul Ipate în ediția respectivă din Asia Express. Cum era de așteptat, Jojo și-a susținut soțul până la final și a părăsit emisiunea împreună cu el, regretând amândoi faptul că nu au putut continua, deoarece își doreau să ajungă în Mumbai, care este următorul loc unde vor ajunge ceilalți participanți.

„Știam care sunt problemele lui Paul, dar am crezut că va putea trece peste. Îmi pare rău pentru că de multe ori poate trebuia să fiu mai atentă. Sănătatea lui este mai importantă decât orice provocare”, a spus Jojo. Aceasta scris ulterior un mesaj impresionant pe pagina sa de Instagram, prin care le transmite fanilor mulțumiri sincere.

„Dragii noștri, mulțumim pentru toată susținerea voastră în această perioadă. Iubirea, compasiunea, toleranță și înțelepciunea voastră ne-au mișcat până în adâncul inimii. Voi sunteți cei minunați! Dacă am învățat ceva din călătoria noastră acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni, și nu altfel. @paulipate este bine acum și nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. (…). Noi chiar am luptat trup și suflet în fiecare clipă. Fără ascunzișuri, fără a fi mânați de altceva decât de bune intenții și dorința de a ne continuă călătoria. Am primit însă un cadou imens de la viață în condițiile date: prietenia voastră necondiționată și revelația faptului că eu și Paul suntem făcuți unul pentru altul la bine și la greu. (…) O să închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care știu să citească printre cadre și rânduri: «Iubirea este pentru oameni și zei cea mai măreață divinitate». Vă iubim și ne înclinăm în față voastră, publicul nostru. #CatalinasiPaul” – este mesajul transmis de frumoasa actriță.

După ce Jojo și Paul Ipate s-au retras din competiție, în locul lor au revenit Ana Morodan și Adrian Teleșpan…

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed