HomeStiri Mondene Kendall Jenner este cel mai bine platit model de la Victoria’s Secret

Kendall Jenner este cel mai bine platit model de la Victoria’s Secret

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Kendall-Jenner.jpeg

Kendall Jenner face parte din celebrul clan Kardashian-Jenner, fiind una dintre surorile mai mici ale lui Kim Kardashian. Cele două sunt surori doar după mamă, având tați diferiți.

Kendall Jenner

Kendall Jenner se înțelege foarte bine cu surorile și frații săi, viața lor de familie făcând subiectul unui reality show foarte popular din Statele Unite ale Americii, numit Keeping Up with the Kardashians. Pe lângă notorietatea dobândită cu ajutorul numeroasei și celebrei sale familii, Kendall Jenner este un model de succes, motiv pentru care a devenit în scurt timp o celebritate peste Ocean și în multe alte zone din lume.

Viața personală a lui Kendall Jenner

Deși ați putea crede că știți aproape totul despre viața personală a lui Kendall Jenner mulțumită aparițiilor sale televizate, dar și reality show-ului care a făcut-o celebră, lucrurile nu stau chiar așa. Sunt multe amănunte din viața privată pe care vedeta nu le-a împărtășit încă cu presa. Iată câteva dintre cele mai importante detalii ce țin de viața personală a lui Kendall Jenner:

 • La 3 noiembrie 1995, în Los Angeles, California, Kris Jenner o aducea pe lume pe penultima sa fiică, pe nume Kendall.
 • La fel ca și Kylie, singura sa soră bună, Kendall este fiica lui Bruce Jenner. Tatăl celor două a trecut printr-o operație de schimbare de sex, numindu-se astăzi Caitlyn Jenner.
 • Numele său complet este Kendall Nicole Jenner, iar porecla sa încă din copilărie este Kenny.
 • Kendall Jenner a studiat la liceul Sierra Canyon, dar nu are studii superioare. La doar 19 ani, aceasta și-a început cariera de model.
 • În anul 2007, când a debutat reality show-ul Keeping Up with the Kardashians, Kendall a preferat să își continue studiile la domiciliu, deși era o fată populară în liceu și era parte a echipei de majorete.
 • Cariera sa model este în plină ascensiune, iar Kendall Jenner a devenit imaginea mai multor branduri. Vedeta a apărut și în numeroase reclame, cea pentru Pepsi având un mare succes.
 • Se spune despre Kendall că este cea mai timidă dintre surorile Kardashian-Jenner, acest lucru fiind confirmat și de ușurința cu care vedeta își ține viața personală departe de ochii presei.
 • Kendall Jenner locuiește în Beverly Hills, într-o casă fabuloasă care a costat aproximativ nouă milioane de dolari.
 • Pe lângă vila impresionantă, Kendall deține și cinci autoturisme de marcă, printre care și un Rolls Royce de colecție.
 • Deși nu expune public actele sale de caritate, este cunoscut faptul că Kendall administrează un cont pe eBay. Aceasta își licitează aici hainele, iar banii obținuți din vânzări merg către un spital de copii din Los Angeles.
 • În ceea ce privește viața sa amoroasă, Kendall s-a afișat de mai multe ori cu bărbați celebri de peste Ocean. Se spune că aceasta ar fi avut o relație cu Harry Styles, fost membru al trupei One Direction, dar și cu Nick Jonas. Recent Kendall Jenner a fost văzută la masă împreună cu jucătorul de baschet Ben Simmons, fostul iubit al cântăreței Tinashe.
 • Este bine cunoscut faptul că Gigi Hadid și Kendall Jenner au o frumoasă relație de prietenie. De asemenea, toată lumea știe că Kendall nu o place deloc pe Taylor Swift, pe motiv că aceasta ar fi mult prea arogantă.
 • Se zvonea, la un moment dat, despre Kendall, că ar avea o orientare sexuală controversată, dar aceasta a infirmat zvonurile. Vedeta susține că momentan nu vrea să se căsătorească sau să facă copii, cel mai prielnic moment pentru aceste evenimente fiind în jurul vârstei de 30 de ani.

Viața profesională a lui Kendall Jenner

Kendall Jenner este unul dintre cel mai bine cotate modele din lume, aceasta lucrând cu cele mai prestigioase case de modă din lume, printre care și Chanel. Se spune despre Kendall că l-ar fi inspirat pe Karl Lagerfeld pentru unele dintre cele mai apreciate colecții. De asemenea, evoluția sa foarte rapidă în modelling au făcut ca modele cu un succes aparent imbatabil, precum Gisele Bundchen, să fie detronate.

 • Primii bani obținuți de Kendall Jenner au venit în 2007, odată cu lansarea reality show-ului de familie.
 • Veniturile sale au început să crească în mod considerabil mulțumită popularității vedetei de pe rețelele de socializare. Pe Instagram, Kendall este urmărită de peste o sută de milioane de oameni.
 • Pentru o singură postare promoțională pe Instagram, Kendall Jenner primește între o sută și trei sute de mii de dolari.
 • De-a lungul timpului Kendall a lucrat cu branduri foarte populare peste tot în lume printre care Victoria’s Secret, Calvin Klein sau Adidas. Din aceste parteneriate, Kendall Jenner a câștigat sume impresionante.
 • În 2016 Kendall Jenner și sora sa, Kylie, cele mai mici dintre surorile Kardashian, au lansat o colecție de haine, încălțăminte și accesorii. Acestea s-au vândut foarte bine peste tot în lume, fiind inspirate din outfit-urile vedetelor americane. În acest business, surorile Kardashian-Jenner au fost susținute în permanență de mama lor, Kris Jenner.
 • În anul 2018 Kendall Jenner era cel mai bine plătit model din lume, aceasta încasând lunar sume exorbitante, de ordinul milioanelor de dolari. De asemenea, în anul 2017 veniturile din modelling pe care le-a încasat Kendall erau aproximate la 22 de milioane de dolari.
 • Într-un clasament al celor mai bine plătite modele din lume, Kendall le depășește pe Karlie Kloss sau Chrissy Teigen.

Kendall Jenner este un superstar american, mai ales că a reușit să atingă performanțe impresionante la o vârstă atât de fragedă. Deși are puțin peste 20 de ani, sora mai mică a lui Kim Kardashian este un model foarte bine cotat, de mare succes, este imaginea unor branduri renumite și are o popularitate de invidiat atât peste Ocean, cât și în restul lumii. Asemenea surorilor sale, Kendall este foarte independentă din punct de vedere financiar, aceasta înregistrând câștiguri semnificative lunar…

Cu toate acestea, Kendall, spre deosebire de ceilalți membri ai clanului Kardashian-Jenner, preferă să nu se expună foarte mult, aceasta ținându-și, în mare parte, viața personală departe de ochii curioșilor. Deși apare în numeroase emisiuni televizate și are o prezență constantă în mediul online, Kendall Jenner este foarte reținută când vine vorba despre viața ei amoroasă, planurile sale de viitor sau problemele sale personale. Kendall Jenner se rezumă doar la declarații publice referitoare la cariera sa și la proiectele sale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed