HomeStiri Mondene Andreea Ibacka, mărturisiri sincere după naștere: „Am avut nişte dureri groaznice”

Andreea Ibacka, mărturisiri sincere după naștere: „Am avut nişte dureri groaznice”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 903 views
Andreea Ibacka in Stiri Mondene

Actrița Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a adus pe lume primul copil în decembrie 2018, iar de curând a oferit un interviu la o emisiune de televiziune în care a povestit despre cât de grea a fost nașterea.

Andreea Ibacka in Stiri Mondene

Proaspăta mămică a suferit foarte mult în acea zi, întrucât a optat pentru naștere pe cale naturală, dar nu s-a putut, deoarece copilul a fost prea mare; astfel, a fost necesar să i se facă operația de cezariană. Însă, fericirea de a își ține în brațe fetița este incomparabilă. În prezent, frumoasa Andreea s-a refăcut complet și se simte bine.

„E foarte frumos, e greu, dar e greu, ca la toată lumea, adică nu e ceva ieşit din comun la mine… este incredibil de frumos, adică sunt satisfacții enorme – orice gest, orice zâmbet al copilului e minunat si te încarcă pentru întreaga zi. Cel mai greu a fost experiența de la naștere. A fost cumplită recuperarea, am avut niște dureri cum nu credeam că există. Eu mi-am dorit mult să nasc natural, am încercat, dar nu s-a putut. Din sala de travaliu m-au mutat de urgenţă la sala de operaţii pentru a-mi face cezariană, pentru că nu reuşeam să nasc un copil atât de mare cum a fost fetiţa mea. Am avut nişte dureri groaznice, n-am putut să merg”, a declarat aceasta.

Andreea și Cabral s-au hotărât ce nume va purta fetița lor. Inoke, fiica cea mare a lui Cabral și a fostei sale soții, Luana, a fost cea care a ales numele pentru surioara ei vitregă. Numele pe care îl va purta micuța este Namiko, iar Andreea a făcut acest anunț pe blogul său la scurt timp după naștere:

„După sute de liste cu prenume parcurse din scoarță în scoarță, de toate originile și toate rezonanțele. Toate «nepotrivite». (…) Dar lunile au tot trecut, lăsând căutările noastre în același punct. Punctul în care n-aveam nici măcar o listă scurtă pe care să punem mâna în drum spre maternitate. Doar câteva preferințe de-ale mele (nici alea sigure) și alte câteva preferințe de-ale lui taică-su. (…) Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut. Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta.”

Într-un alt interviu recent, Andreea Ibacka a declarat faptul că botezul va avea loc în luna mai, prezente vor fi doar persoanele apropiate ale cuplului, iar nașii de botez vor fi tot cei care i-au și cununat, și anume Irina și Răzvan Fodor…

„Ne-am gândit și la botez, dar încă nu ne-am organizat, ca să zic așa. L-am tot amânat. Probabil va fi la sfârșit de mai. Nu-mi doresc nimic sofisticat, adică vom fi o mână de oameni, familia, câțiva prieteni și vom face un grătar. Probabil o să mă organizez pe ultima sută de metri. A fost important să găsesc o biserică și am ales-o. O să fie un eveniment simplu, cu tematică românească. Vor fi aceiași nași, Irina și Răzvan Fodor, care ne-au și cununat acum câțiva ani”, a spus aceasta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed