HomeStiri Mondene Khloe Kardashian a fost mereu sora „grăsuţă”. Iată dieta după care a slăbit 20 kilograme!

Khloe Kardashian a fost mereu sora „grăsuţă”. Iată dieta după care a slăbit 20 kilograme!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Khloe-Kardashian-a-fost-mereu-sora-„grăsuţă”.-Iată-dieta-după-care-a-slăbit.jpg

Khloe Kardashian este una dintre vedetele cunoscutele din America. Una dintre cele trei surori Kardashian, Khloe a fost mereu sora grăsuţă, faţă de Kim şi Kourtney, care au făcut mereu furori cu trupurile lor.

Khloe Kardashian a fost mereu sora „grăsuţă”. Iată dieta după care a slăbit! 1

Khloe a fost căsătorită cu un jucător cunoscut de baschet, Lamar Odom. Au avut o relaţie foarte tumultoasă, iar divorţul a fost şi mai şi. Tânăra de 32 de ani a suferit mult timp de depresie, dar şi-a propus să facă o schimbare în viaţa ei şi să fie model şi pentru alţii.

FILE - In this April 30, 2012, file photo, Khloe Kardashian Odom and Lamar Odom from the show "Keeping Up With The Kardashians" attend an E! Network upfront event at Gotham Hall in New York. A Los Angeles judge on Friday, Dec. 9, 2016, finalized Kardashian and Odom's divorce nearly three years after she first filed to end their marriage. The pair were married in September 2009 and court records show many financial details of the divorce were subject to a prenuptial agreement. (AP Photo/Evan Agostini, File)

A slăbit mai bine de 20 de kilograme, şi-a schimbat look-ul, iar acum pare că şi-a făcut o viaţă nouă. Aceasta, pe lângă faptul că practică foarte mult sport, are şi o dietă draconică, pe care nutriţionistul acesteia a dezvăluit-o.

Khloe Kardashian a fost mereu sora „grăsuţă”. Iată dieta după care a slăbit!

„Sunt o fiară la sală. Sunt super competitivă şi îmi place să transpir”, a scris vedeta în cartea sa.
Conform celor spuse de medicul nutriţionist, dieta arată astfel:

Mic dejun: Khloe consumă la micul dejun un cocktail special format dintr-o lingură cu praf proteic, o lingură de unt de migdale şi un fruct la alegere, mixate cu apă şi gheaţă.

Gustare de dimineaţă: Un fruct la alegere.

Prânz: 120 de grame de piept de pui cu legume şi o salată cu conţinut mare de fier (spanac sau sfeclă).

Gustare prânz: O ceaşcă de ţelină sau roşii cu 12 migdale.

Gustare amiază: O ceaşcă de ţelină sau roşii cu un ou.

Cină: Khloe mănâncă un peşte gras (somon, cod negru sau păstrăv arctic) servit cu 200 de grame legume şi salată.

Gustare seară: Un fruct la alegere…”

Nu este de mirare că frumoasa Khloe arată atât de bine. Mai nou, şi-a făcut şi un program prin care ajută alţi oameni să slăbească, iar acesta se numeşte „Revenge Body”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed