Home Stiri Larisa a reacționat după ce s-au confirmat zvonurile despre divorțul de Alin Oprea

Larisa a reacționat după ce s-au confirmat zvonurile despre divorțul de Alin Oprea

autor Buinoschi Andreea
277 vizualizari

Alin Oprea și Larisa se alătură cuplurilor din showbiz care divorțează. După 22 de ani de căsnicie, aceștia au decis că a venit momentul să meargă pe drumuri diferite, iar împăcarea dintre ei, cu siguranță, nu va mai avea loc.

La finalul lunii acesteia, Larisa și Alin se vor întâlni la notar, unde vor semna actele de divorț. Ceea ce i-a adus în acest punct a fost chiar iubita lui Alin.

Cei doi stau separați de mai mult timp. Larisa și copiii săi s-au mutat la Londra de aproximativ trei ani, iar acest lucru pare să fi fost evenimentul care a declanșat totul. Alin și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei, iar de aici a început întregul scandal.

După ce vestea despărțirii a ajuns și în mediul online, Larisa a postat un mesaj destul de tranșant despre acest lucru. Fanii au reacționat imediat, dar nu toate mesajele au fost pe placul Larisei. Cineva a vrut să mai îndulcească situația și a scris: „Să știi că nu numai copiii sunt perfecți. Sunteți o familie perfectă cu toții, sunteți niște frumoși, să nu-l uităm pe Alin”. Aceasta a reacționat imediat, lăsând să se înțeleagă foarte clar că nu mai există cale de împăcare între cei doi: „Să-l uităm!”.

Conform spuselor apropiaților cuplului, acestia vor divorța deoarece Alin a decis să o înșele pe Larisa. „De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui și-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?!”, a spus sursa respectivă pentru cei de la Click.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies