Mihai Albu vorbește despre scandalul cu Iulia Albu

Share

Nu pare că scandalul dintre Iulia și Mihai Albu va lua sfârșit prea curând. De data aceasta, Mihai este cel care vine cu acuzațiile.

Nici măcar acum, cei doi nu se pot înțelege cu privire la orele petrecute alături de fetița lor, Mikaela. Tot acest sacandal a început chiar din timpul carantinei și nu pare să se termine prea curând. Ceea ce aceștia își reproșează este foarte grav și nociv pentru copilul lor.

Iulia îl acuză pe Mihai că acesta nu vine să își vadă fata, deși ea nu se opune și are și dreptul legal de a o vizita. Pe de altă parte, fostul soț al Iuliei Albu susține contrariul. Acesta o acuză pe Iulia că el, de fapt, vrea să o vadă pe Mikaela, dar aceasta nu îi da voie, deși are dreptul să facă acest lucru.

Deși cei doi au ales să rezolve toate problemele acasă, în liniște, presa a mediatizat foarte mult aceste evenimente și, acum, ambii își exprimă nemulțumirile în mediul online.

 

„E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinți. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot”, a declarat Mihai Albu într-o emisiune televizată.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. Nu vreau să o jignesc pe mama fetiței mele, însă atitudinea ei și imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus și eu coroana în cap și mi-am făcut un selfie, unde am zis: „am coroana, n-am virus”. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil”, a continuat acesta.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news