HomeStiri Mondene Laurențiu Duță, 26 de ani de fericire împreună cu soția sa

Laurențiu Duță, 26 de ani de fericire împreună cu soția sa

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Laurentiu-Duta-sotie.jpg

Laurențiu Duță, în vârstă de 42 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu superba sa soție, Ianula, care durează deja de 26 de ani, fiind un record pentru o personalitate celebră, având în vedere că o mulțime de celebrități au relații sau căsnicii de scurtă durată.

Laurentiu-Duta-si-sotia-sa-Ianula-Duta in Stiri Mondene

Îndrăgitul artist și compozitor de muzică pop, care face parte din formația 3 Sud Est, este mai îndrăgostit ca oricând de soția sa și nu se sfiește să aibă cuvinte de apreciere la adresa ei. Cu toate acestea, are și un secret al durabilității căsniciei lor, după cum a declarat recent într-un interviu. Mai exact, sunt căsătoriți de 13 ani, dar sunt împreună de 26.

Cum a început povestea de basm dintre cei doi? Fără măcar să bănuiască ce le va rezerva viața, Laurențiu și Ianula s-au cunoscut pe vremea când erau în școala generală, în Năvodari, și urma să aibă loc o serbare. Un alt lucru care i-a apropiat a fost faptul că amândoi făceau parte dintr-un fan club dedicat regelui pop Michael Jackson.

Anii au trecut, iar drumurile lor s-au separat, urmând să se reîntâlnească în 1993, iar din acel moment au devenit de nedespărțit.

Laurențiu își amintește cu nostalgie cum a cunoscut-o pe Ianula și ce l-a atras la ea: „Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a – a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al școlii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună”…

Cei doi se completează perfect, se înțeleg de minune și se influențează unul pe altul în mod pozitiv. Unul dintre secretele căsniciei sale de succes este că artistul încearcă să-și țină cât mai privată viața de familie, după cum declară chiar el: „Viaţa noastră de familie am încercat s-o ţinem puţin mai departe de ochii presei şi a lumii”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed