HomeStiri Mondene Lavinia Pârva, look nou

Lavinia Pârva, look nou

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 925 views
167449-lavinia-parva in Stiri Mondene

Faptul că sărbătorile se apropie din ce în ce mai repede, au determinat-o pe Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică Jr., să renunţe la culoarea brunet cu care i-a obişnuit pe toţi cei din jurul ei. Şi putem spune că a fost o decizie destul de bună, având în vedere cât de bine îi stă cu noul look.

167449-lavinia-parva

“Odata cu venirea sarbatorilor am simtit nevoia unei schimbari”, a afirmat  Lavinia  pe contul personal de Facebook.

Acum este prima dată când a renunţat la culoarea brunet care a consacrat-o şi datorită căreia mulţi oameni erau de părere că seamănă foarte bine cu Andreea Marin, fosta soţie a iubitului său, Ştefan Bănică.

Înainte de a lua această grea decizie, a trebuit să se gândească foarte mult timp, dar faptul că şi-a dorit cu nerăbdare o schimbare de look cu ocazia sărbătorilor de iarnă magice şi pline de bucurie,  a determinat-o pe aceasta să fie de acord cu toate părerile specialiştilor în acest domeniu, care au sfătuit-o că i-ar sta bine dacă s-ar vopsi cu o nuanţă mult mai deschisă, o nuanţă de şaten natural, cu şuviţe blonde.

Fapta sa a avut nevoie de mult curaj, după ce timp de mulţi ani a refuzat să îşi schimbe culoarea părului.

Noul look o face pe frumoasa artistă să fie foarte diferită, chiar de nerecunoscut, şi parcă mult mai frumoasă decât înainte.

Fanii săi de pe Facebook i-au apreciat schimbarea, iar noua înfăţişare a adunat foarte mult like-uri din partea admiratorilor şi admiratoarelor.

Sursa photo: monden.acasa.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed