HomeStiri Mondene Lavinia Pirva si Stefan Banica sunt pe cale sa devina parinti. De ce a mers artista la clinica de fertilizare?

Lavinia Pirva si Stefan Banica sunt pe cale sa devina parinti. De ce a mers artista la clinica de fertilizare?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Lavinia-Pirva-si-Stefan-Banica-isi-doresc-sa-devina-parinti-3 in Stiri Mondene

Ștefan Bănică Junior și noua lui soție, Lavinia Pîrva, se pregătesc să devină părinți.

Lavinia-Pirva-si-Stefan-Banica-isi-doresc-sa-devina-parinti-3 in Stiri Mondene

Lavinia Pîrva a fost surprinsă de jurnaliști ieșind dintr-o clinică de fertilizare, iar în mâna ținea un plic. Aceasta era însoțită de o prietenă, iar în momentul în care s-au despărțit, Lavinia a fost cea care a păstrat plicul-surpriză.

Soția lui Ștefan Bănică a declarat  își doresc copii

„Dacă se întâmplă acest lucru o să fie o mare bucurie şi chiar o să vă anunţăm, însă tot ce vă pot spune este că acum nu sunt însărcinată. Perioada aceasta, vă spun foarte sincer, este atât de aglomerată, încât nu am în plan să devin mămică. Eu şi Ştefan avem spectacole multe. El joacă la teatru, se pregăteşte şi pentru concertul din decembrie, de la Sala Palatului, eu am o piesă frumoasă pentru luna următoare, cântăm şi de Revelion, aşa cum am făcut în fiecare an, iar în ianuarie lansez o piesă şi un videoclip. Într-adevăr, am fost la o clinică, la un moment dat, am şi greşit destinaţia, pentru că trebuia să mergem în altă parte, iar plicul cu analize îi aparţinea prietenei mele. Pentru ea am mers acolo”, a declarat Lavinia…

in Stiri Mondene in Stiri Mondene

in Stiri Mondene

Frumoasa brunetă a spus că a mers la clinică pentru prietena ei, însă faptul că ea a rămas în posesia dosarului cu care a ieșit din clinică o cam dă de gol.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed