Home Stiri Lena Headey și Jerome Flynn, actorii din Game of Thrones, în conflict

Lena Headey și Jerome Flynn, actorii din Game of Thrones, în conflict

autor Elena Yvette
1k views 2 minute timp de citit

Iată o întrebare pentru toți fanii serialului Game of Thrones: I-ați văzut vreodată pe Cersei și pe Bronn, în același cadru, în cele șapte sezoane difuzate până acum? Cu siguranță nu, și nici nu-i veți vedea vreodată, asta pentru că cei doi actori, Lena Headey și Jerome Flynn, cei care-i interpretează pe Cersei Lannister și Bronn în cel mai vizionat serial, Game of Thrones, nu au rămas în relații bune după despărțire.

jflynnlheadey01

Lena Headey și Jerome Flynn au avut o relație în viața reală, care nu s-a sfârșit tocmai bine, motiv pentru care cei doi se află în conflict și nu apar împreună în niciun cadru din serial. De fapt, relația celor doi a decurs și s-a sfârșit atât de rău, încât în contractele lor este strict interzisă orice apropiere între ei pe platourile de filmare, ba chiar li s-a interzis complet să se afle în aceeași cameră.

Odată știut faptul că cei doi actori nu se suportă în viața reală, cadrele lor separate capătă sens, însă este cu adevărat uimitor modul în care cei doi se urăsc, având în vedere că regizorii au modificat întregul scenariu pentru ca ei să fie cât mai separați la filmări.

jerome

„Noi nu mai suntem un cuplu acum. Oamenii ne-au văzut împreună și s-au grăbit să tragă concluzii. Nu pot avea o relație cu ea în viitor, pur și simplu, nu pot”, declara Jerome Flynn, în anul 2003, la scurt timp după despărțire…

Zece ani mai târziu, lucrurile s-au menținut în aceeași situație gravă între cei doi actori, iar când a venit momentul să înceapă filmările pentru primul sezon al serialului, regizorilor li s-a specificat faptul că, sub nicio formă, cei doi să nu ajungă în același cadru sau, mai rău, în aceeași încăpere.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies