HomeStiri Mondene Leonardo DiCaprio, îngrijorat de soarta pădurilor din România! Actorul a făcut apel la Guvern pentru a lua măsuri în acest sens!

Leonardo DiCaprio, îngrijorat de soarta pădurilor din România! Actorul a făcut apel la Guvern pentru a lua măsuri în acest sens!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 954 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/leonardo-dicaprio-east-los-angeles-oscar.jpg

Leonardo DiCaprio, unul dintre cei mai de succes actori, dar și unul dintre cei mai cunoscuți activiști pentru protecția mediului, a făcut un apel la Guvernul României pentru a proteja pădurile.

leonardo-dicaprio-east-los-angeles-oscar

Actorul promovează o acțiune de ecologizare a pădurii din zona lacului Vidraru, așa că a postat pe contul de Instagram un mesaj în care trege un semnal de alarmă asupra exploatărilor forestiere.

“Voluntarii Greenpeace strâng gunoaie în pădurile din România, lângă lacul Vidraru, în bazinul hidrografic al râului Argeş – o zonă ameninţată de exploatarea forestieră ilegală şi distrugerea pădurii. Luna trecută, voluntari Greenpeace din 11 ţări (România, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croaţia, Finlanda, Slovacia, Slovenia şi Elveţia) au început să carteze una dintre cele mai bătrâne păduri din Europa, cu scopul de a sublinia necesitatea ca Guvernul României să o protejeze din punct de vedere legal”, este mesajul postat pe contul oficial de Instagram al actorului Leonardo DiCaprio…

Sursa foto: laweekly.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed