Home Stiri Lidia Buble a stricat relația dintre Dani Oțil și Răzvan Simion

Lidia Buble a stricat relația dintre Dani Oțil și Răzvan Simion

autor Elena Yvette
259 vizualizari

După o prietenie de-o viață, relația dintre Dani Oțil și Răzvan Simion s-a răcit. Motivul pare a fi chiar iubita celui din urmă, Lidia Buble, pe care Dani Oțil nu o prea agreează.

Lidia Buble a stricat relația dintre Dani Oțil și Răzvan Simion

Cei doi matinali de la „Neața” se cunosc de mai bine de 30 de ani, încă de când erau la grădiniță. Ei chiar și-au făcut și debutul în televiune împreună la postul Național TV, ulterior mutându-se unul lângă celălalt pentru a fi cât mai aproape.

Problemele între cei doi par a fi apărut însă în urmă cu aproximativ un an. Deși pe micile ecrane cei doi încă fac o echipă minunată, în viața de zi cu zi, cei doi abia dacă își mai vorbesc. Cei doi nu mai merg împreună la evenimente, își fac vacanțele separat și nici măcar nu mai petrec timp în afara filmărilor.

Se zvonește că motivul distanțării dintre cei doi este chiar iubita lui Răzvan Simion, Lidia Buble, pe care Dani Oțil nu prea o simpatizează. Ba mai mult, acesta nu a încurajat niciodată relația celor doi. Răcirea s-a produs chiar dacă cei doi au fost diplomați și nu și-au adus niciodată acuze. După ce relația a fost confirmată oficial de cei doi îndrăgostiți, Dani Oțil a preferat să se retragă din jurul lor, alegând să petreacă timp în compania altor prieteni…

Dani Oțil nu este singurul care nu agreează relația celor doi. După ce idila lor a devenit cunoscută tuturor, mulți fani ai acestora i-au criticat, susținând că artista s-ar afla la mijlocul divorțului dintre Răzvan Simion și soția sa. Ba mai mult, aceștia l-au acuzat pe prezentator că este iresponsabil, pentru că a renunțat la cei doi copii de dragul unei femei mult mai tinere ca el. Cu toate acestea, cei doi nu s-au despărțit și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies