HomeStiri Mondene Lora nu va mai participa la Eurovision

Lora nu va mai participa la Eurovision

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
lora-nu-va-mai-participa-la-eurovision

Lora și-a anunțat retragerea din cursa pentru Eurovision. Motivele par a fi legate de modul în care se face selecția.

lora-nu-va-mai-participa-la-eurovision

Lora nu va participa la Eurovision anul acesta. Artista și-a anunțat retragerea din cursă. Aceasta s-a înscris la selecția națională pentru competiția muzicală pentru a doua oară, ea mai participând și acum opt ani, cu melodia „Come Along”.

Spre surprinderea tuturor, Lora și-a anunțat retragerea din cursa pentru Eurovision în urmă cu puțin timp, conform celor de la Mediafax. Zvonuri în acest sens au existat încă din cursul zilei de ieri, nefiind însă confirmate. Artista s-a înscris pentru a doua oară în competiție, cu piesa „I Know”, compusă de doi compozitori britanici celebri. Ea spera că va da lovitura cu această melodie întrucât are un sunet modern, matur, în tendințele europene ale anului 2017.

„Am decis, împreună cu casa de discuri şi managementul meu, să mă retrag din competiția pentru Eurovision. La baza hotărârii mele stau opiniile diferite legate de modul în care se fac preselecțiile pentru concurs. Piesa este, cu siguranţă, un hit, fiind compusă de DaBeatFreaks, un grup de producători ce au scris piese pentru artişti precum Sean Paul, Dizzee Rascal sau Meghan Trainor”, a declarat Lora pentru Mediafax.

La scurt timp după anunț, artista a postat un mesaj optimist pe Facebook. „Pasărea Phoenix renaște din scrum”, a scris aceasta.

Semifinaliștii și finaliștii Eurovision România vor fi aleși de juriu, iar cei care ne vor reprezenta țara la Kiev vor fi votați de către public, fiind anunțați pe 12 februarie. Este pentru prima dată când înregistrările audițiilor vor fi difuzate într-o serie de emisiuni la TVR, în perioada 5-11 februarie…

Printre cei care s-au înscris la preselecția națională se numără și Tudor Turcu, Mikhail, Florin Chilian. Juriu va fi format din Luminița Anghel, Ovi Jacobsen, Adrian Romcescu, Paula Seling și Andrei Tudor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed