HomeStiri Mondene Louis C.K a făcut o declarație incredibilă! Iată ce a făcut actorul în fața a cinci femei!

Louis C.K a făcut o declarație incredibilă! Iată ce a făcut actorul în fața a cinci femei!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 963 views
Louis-C.K-a-făcut-o-declarație-incredibilă-Iată-ce-a-făcut-actorul-în-fața-a-cinci-femei in Stiri Mondene

Actorul Louis C.K a recunoscut faptul că s-a masturbat în fața a cinci femei.

Louis-C.K-a-făcut-o-declarație-incredibilă-Iată-ce-a-făcut-actorul-în-fața-a-cinci-femei in Stiri Mondene

Această declarație a fost făcută după ce s-au adus nenumărate acuze la adresa lui cu privire la comportamentul neadecvat. Din cauza acestei declarații, actorul va avea foarte mult de pierdut, HBO făcând primul anunț cu privire la această situație.

„Aceste poveşti sunt adevărate. La vremea aceea, mi-am spus mie însumi că ceea ce am făcut a fost ok deoarece nu i-am arătat niciunei femei penisul meu fără să mi-o ceară, ceea ce este iarăşi adevărat. Dar ce am învăţat mai târziu în viaţă, prea târziu, a fost faptul că atunci când ai putere asupra altei persoane, să-i ceri să se uite la penisul tău nu este o întrebare. Este o situaţie pentru ele. Puterea pe care am avut-o asupra acestor femei era că mă admirau. Şi am folosit acea putere iresponsabil. Nu am de ce să-mi cer iertare pentru nimic în legătură cu asta. Trebuie să mă împac cu cine sunt. Ceea ce nu se compară cu povara pe care le-am lăsat-o lor. Mi-am petrecut lunga şi norocoasa carieră spunând tot ce am vrut. Acum voi face un pas în spate pentru un timp îndelungat ca să ascult”, a povestit actorul Louis C.K.

HBO a anunțat faptul că toate proiectele realizate cu actorul Louis C.K vor fi înlăturate din grila de programe. De asemenea, HBO a menționat și faptul că Louis C.K nu va mai putea participa nici la „Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs”, găzduit de Jon Stewart. Acest eveniment va avea loc în data de 18 noiembrie…

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed