HomeStiri Mondene Luminița Anghel și fiul ei s-au împăcat: „Nu mai vreau să fiu agresiv cu mama”

Luminița Anghel și fiul ei s-au împăcat: „Nu mai vreau să fiu agresiv cu mama”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 837 views
luminita-anghel-si-fiul-ei-s-au-impacat-nu-mai-vreau-sa-fiu-agresiv-cu-mama

Se pare că Luminița Anghel și David Pușcaș au îngropat securea războiului. Tânărul a povestit că i-a telefonat mamei și urmează să se întâlnească.

luminita-anghel-si-fiul-ei-s-au-impacat-nu-mai-vreau-sa-fiu-agresiv-cu-mama

David Pușcaș nu a ezitat nicio clipă să își târască mama prin toate platourile de televiziune de câte ori era supărat pe ea. Cei doi s-au certat de nenumărate ori în direct la tv, tânărul reproșându-i femeii că nu se interesează de el și nu îi oferă tot ce are nevoie.

Acest lucru a fost contrazis de artista, susținând că, de fapt, David a devenit o persoană cu care nu se mai poate discuta sub nicio formă. Ba mai mult, după ce acesta s-a mutat singur, Luminița Anghel a continuat să-i trimită bani și să-i plătească chiria.

Cu toate acestea, fiul a continuat seria de certuri. David Pușcaș a recunoscut că este gelos pe oricine se apropie de mama lui și că își dorește ca toată atenția celei care l-a crescut să fie îndreptată către el. Tânărul nu a acceptat nici ca mama lui să se mai vadă cu vreun bărbat.

Însă, de curând, David Pușcaș a dat vestea cea mare. În cadrul unei emisiuni tv, acesta a mărturisit că s-a împăcat cu mama sa și că vrea să își găsească un job…

„Cu mama am vorbit astăzi și mi-a spus că a fost ocupată. Cred că o să urmeze mâine – poimâine să ne vedem și să vorbim. Mi-a explicat că e în juriu la Eurovision și nu poate să vorbească. Vreau să îmi găsesc un job care să îmi și placă. O să mă angajez ca barman la un restaurant. Chiar astăzi am fost la un interviu și aștept un răspuns. Și vreau să nu mai fiu agresiv cu mama. Vreau să îmi schimb viața la 180 de grade”, a mărturisit tânărul, spre surprinderea telespectatorilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed