Mădălin Ionescu revine! Iată ce surpriză le-a pregătit fanilor săi!

Share

Mădălin Ionescu le-a pregătit o surpriză tuturor celor care îl îndrăgesc și îi urmăresc activitatea. Acesta are de gând să revină, dar nu pentru a găzdui o emisiune TV, ci una în mediul online.

Mădălin Ionescu a început filmările pentru un talk-show interactiv și a stârnit curiozitatea tuturor cu privire la acesta, cu atât mai mult cu cât momentul lansării se apropie cu pași repezi. Acesta susține că abordarea talk-show-ului său cel nou va fi una mult mai apropiată de oameni decât cea a emisiunilor pe care obișnuia să le realizeze.

„Înainte să stropesc pomii… Poză în hainele bune!??? În altă ordine de idei, ieri am filmat aproape nouă ore. A fost un maraton fascinant! Se apropie momentul reînceperii #madalinionescushow, iar pregătirile sunt intense. E o senzație incredibilă, cu atât mai mult cu cât sunt pe un traseu mult mai personalizat. «Liber, îndrăzneț, influent!». Sunt doar câteva caracteristici ale talk-show-ului meu, unul mult mai interactiv, mai aproape de oameni decât tot ce am realizat până acum. În curând … Țineți-mi pumnii!” – este anunțul făcut de Mădălin Ionescu pagina sa de Facebook.

Fanii sunt extrem de încântați de revenirea acestuia, chiar dacă nu va fi în cadrul unei emisiuni televizate. În urmă cu un an, Mădălin Ionescu a luat decizia de a face o pauză de activitate, pentru a se dedica vieții de familie. La acel moment, prezentatorul a dat explicații cu privire la această decizie și a lămurit în ce fel de relații a rămas cu cei din conducerea postului Kanal D, în urma plecării.

„Sunt adeptul adevărului. O astfel de decizie a avut în spate a avut o mulțime de rațiuni. M-am gândit că după 17 ani am nevoie de o pauză. Aveam niște viziuni despre cum trebuie să evolueze televiziunea, pe care nu am reușit să le impun la acel moment. Nu am reușit să determin o serie de factori să înțeleagă cam cum trebuie să evolueze lucrurile și pentru că nu credeam într-un anumit mers al tabloidului…

Eu m-am despărțit de cei de la Kanal D în relații foarte bune. Am muncit enorm. Cred că am greșit din punctul acesta de vedere. E anormal să muncești acum. Cred că trebuia să gestionez altfel. Nu e normal ca un prezentator TV să stea 12 ore la serviciu. Eram epuizat. Consideram că meritam mult mai mulți bani. Am avut discuții pe tema asta, dar dacă era strict problema asta aș fi negociat până în pânzele albe și aș fi rămas acolo. Nu a fost nici măcar o ceartă cumplită. A fost un cumul de factori”, declarase Mădălin Ionescu pentru viva.ro.

Surse: cancan.ro, viva.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news