Home Stiri Mondene Mama lui Culiță Sterp a vorbit pentru prima dată despre împăcarea dintre fiul său și Carmen de la Sălciua

Mama lui Culiță Sterp a vorbit pentru prima dată despre împăcarea dintre fiul său și Carmen de la Sălciua

autor Negriu Elena
2,K views

Mama lui Culiță Sterp și-a spus pentru prima dată părerea despre relația dintre fiul său și Carmen de la Sălciua, punctând aspecte mai puțin cunoscute despre trecutul lor.

După ce a apărut în presă faptul că frumoasa artistă ar fi fost umilită de familia lui Culiță Sterp la nunta surorii lui, mama sa a decis să vorbească despre ceea ce se petrece momentan între cei doi, care încă sunt căsătoriți din punct de vedere legal.

Aceasta a declarat că a iubit-o mereu pe Carmen de la Sălciua ca pe fiicele sale și speră ca acum aceștia să nu se mai despartă.

Mama lui Culiță Sterp a spus și faptul că cel care a greșit în relația lor a fost chiar fiul său, pe care l-a sfătuit să ceară iertare în fața lui Dumnezeu, dar a menționat și un lucru neștiut până acum, și anume că aceștia își doresc mult un copil.

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen, dintotdeauna, am iubit-o din tot sufletul, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit, moartea să-i despartă!

Eu i-am spus, el a greșit. E copilul meu și nu vreau să-l ridic în slăvi. I-am zis să ceară iertare lui Dumnezeu.

Ei așa au zis (că fac un copil, n.r.)”, a declarat la un post de televiziune mama lui Culiță Sterp.

Se pare că acesta din urmă a învățat din greșelile făcute, iar de curând i-a oferit sfaturi prețioase surorii lui, Ileana, care se află la începutul căsniciei sale.

„Mă bucur că mi-a plecat sora de acasă, că a plecat cu un băiat bun. Suntem aproape unii de alții. Să fie sinceri unii cu alții, să nu se mintă.

Pierzi niște ani din viață pe care nu-i mai poți recupera, ani în care puteai să faci ceva frumos”, a declarat Culiță Sterp la un post de televiziune…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed