HomeStiri Mondene Manuela Hărăbor – lecţie de viaţă de la fiul său bolnav de AUTISM: „Andrei e o lecţie de viaţă în fiecare clipă a existenţei lui”

Manuela Hărăbor – lecţie de viaţă de la fiul său bolnav de AUTISM: „Andrei e o lecţie de viaţă în fiecare clipă a existenţei lui”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
manuela-harabor-lectie-de-viata-de-la-fiul-sau-bolnav-de-autism

Actriţa Manuela Hărăbor duce o luptă continuă cu boala fiului ei, Andrei. Andrei are 27 de ani şi, din păcate, se luptă cu una dintre bolile secolului: AUTISMUL.

Manuela Hărăbor a făcut o postare pe un cont de socializare în care prezintă situaţia ei şi declară că se consideră binecuvântată de darul pe care Dumnezeu i l-a oferit, Andrei.

Manuela Hărăbor - lecţie de viaţă de la fiul său bolnav de AUTISM 2

Nu am ştiut ce e iubirea până în momentul venirii pe lume a copilului meu. Sau mai exact până în momentul în care am înţeles că Andrei e altfel decât ceilalţi copii. Credeam că ştiu să iubesc şi mai ales că ştiu să dăruiesc iubire. Dar Dumnezeu mi-a cunoscut măsura şi neputinţa şi mi-a dat o scară pe care să urc. Nimic din ce am reuşit să-l învăţ nu se compară cu ceea ce mă învaţă Andrei în fiecare zi. Să iubesc necondiţionat. Nepatimas. În Duh. Să iert din tot sufletul până la uitarea a ceea ce m-a supărat sau rănit. Andrei e o lecţie de viaţă în fiecare clipă a existenţei lui, o lecţie pe care de foarte multe ori refuz să o învăţ, căutăndu-mi mereu tot felul de scuze.

Dar vine el, cu albastrul privirii lui în care se oglindeşte tot cerul, cu zâmbetul lui mare cât soarele la răsărit şi îmi pune o oglindă în dreptul sufletului. Şi mă opreşte din alunecarea spre întuneric. Şi atunci o iau de la capăt, ca un copil care învaţă să meargă şi să vorbească pentru întâia oară. El e învăţătorul, iar eu elevul. Am învăţat de la el că fiecare om e important, indiferent cum îţi intră în viaţă şi ce efect are asupra ta. Andrei se bucură de fiecare nouă întâlnire ca şi când ar fi cea mai importantă din viaţa lui. Nimeni nu îi este indiferent, pe toţi îi iubeşte cu aceeaşi măsură. O îmbrăţişare sau o strângere de mâna este cel mai de preţ dar. Şi dacă nu suferă atunci când unii oameni pur şi simplu dispar din viaţa lui, voit sau nu, este pentru că el cunoaşte cumva esenţa iertării. Când iubeşti, iertarea devine pleonastică. Văd asta în ochii lui atunci când îi pomeneşte. Sunt convinsă că îi ţine minte pe toţi şi că îi păstrează ca pe nişte odoare scumpe în multele lăcaşuri ale sufletului său. Şi mai ştiu cu siguranţă că la Judecată, când Maica Domnului îl va lua în braţe, Andrei îi va pomeni pe fiecare dintre ei după numele lor”, a scris Manuela Hărăbor pe pagina personală de Facebook…

Manuela Hărăbor - lecţie de viaţă de la fiul său bolnav de AUTISM 3

Manuela Hărăbor a avut o relaţie de scurtă durata cu Dan Chişu. În urma acestei relaţii scurte, dar intense, a apărut pe lume Andrei, fiul lor, care, din păcate, suferă de autism. Dan Chişu nu l-a recunoscut pe fiul său, dar, cu toate acestea, îi plăteşte pensie alimentară.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed