Home Stiri Andreea Antonescu l-a înșelat pe Ștefan Manolache cu doi bărbați cunoscuți! Detalii incendiare

Andreea Antonescu l-a înșelat pe Ștefan Manolache cu doi bărbați cunoscuți! Detalii incendiare

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views 2 minute timp de citit

Andreea Antonescu este în proces de divorț de Traian Spak, tatăl fetiței ei, Sienna. Deși procedurile nu sunt definitivate, artista deja se afișează cu alți bărbați.

După ce s-a despărțit de soț, Andreea Antonescu a avut timp o relație controversată cu Ștefan Manolache, cunoscut drept „prințișorul taxiurilor” și fost reporter al emisiunii Acces Direct.

Cei doi au fost împreună șase luni, după care s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri, cei doi și-au spus adio, cu scandal, în urmă cu două luni.

Recent au ieșit la iveală detalii incendiare despre relația lor. Surse apropiate artistei susțin că aceasta i-a fost infidelă lui Ștefan Manolache, acesta prinzând-o că vorbea la ore târzii cu doi bărbați cunoscuți din showbizul românesc.

„A vorbit cu ea și acum două săptămâni, când a ajutat-o cu mai multe treburi. L-a făcut «mizerie», în toate felurile.

Ștefan nu are ce să comenteze despre actuala ei relație însă, atunci când era cu el, a prins-o că vorbea la 3-4 dimineața prin mesaje cu Flick și Mihai Bendeac…

E de domeniul trecutului Andreea, nu vrea să își mai aducă aminte de ea”, au declarat surse din apropierea cântăreței pentru tacataca.ro.

De curând, Andreea Antonescu a fost fotografiată de paparazzi la mare cu noul său iubit, fotograful  Dragoș Borcănea, în compania Andreei Bălan și a noului ei partener, Tiberiu Argint…

Sursa: playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies