HomeStiri Mondene Mara Bănică poate avea propria emisiune la Antena 1

Mara Bănică poate avea propria emisiune la Antena 1

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/08/Mara-Banica-poate-avea-propria-emisiune-la-Antena-1-2.jpg

De ceva vreme, internetul a fost împânzit de vestea conform căreia Mara Bănică va prezenta emisiunea Acces Direct. Se spune că aceasta va veni în locul Mirelei Vaida, iar fanii sunt curioși dacă acest lucru se va întâmpla.

În urmă cu câteva săptămâni, fanii emisiunii au fost zguduiți la auzul veștii că Vulpița și Viorel au Coronavirus. Încă de atunci, Nelson Mondialu a spus că totul nu este nimic altceva decât o minciună, iar scopul acesteia este ca Mara Bănică să prezinte emisiunea.

Mara Bănică poate avea propria emisiune la Antena 1 in Stiri Mondene

Acesta nu este primul caz în care Nelson Mondialu susține că știe ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de filmat. Acesta a mai spus, în urmă cu ceva timp, că lucrurile nu stau așa cum sunt prezentate și că, de fapt, prezentatoarea emisiunii Acces Direct ar fi verișoară cu Vulpița, Veronica Stegaru. Deși acest zvon s-a arătat a fi fals, oamenii vor să vadă dacă, într-adevăr, Mara va prelua emisiunea.

Mara Bănică poate avea propria emisiune la Antena 1 in Stiri Mondene

„Deci, domnilor, vă spun ceva. Nu-i plină Vulpița de nicio boală, de niciun virus. Viorel, nici așa. Vaida, nici așa. Se ia vacanță, încet-încet, încearcă să o inițieze pe Mara Bănică ca moderatoare la emisiune și, dacă se ia vacanță, Vaida și-a luat 400.000 de euro pe prosteală, pe ăștia tre’ să îi scoată din competiție, că lumea s-a săturat. Dacă a izbucnit și Arafat! Sunt grele astea. Ei au jucat un teatru. Scăpăm de ăștia, că îi băgăm în izolare. Mint ăștia la greu. De ăla care cânta cu Vulpița nu zic nimic. Ăla a dat în Jador”, a spus Nelson pe canalul său de YouTube.

Mara Bănică poate avea propria emisiune la Antena 1 in Stiri Mondene

Oamenii așteaptă cu sufletul la gură reîntoarcerea în emisiune a celor doi soți. Fanii vor să audă ce au făcut și cum s-au vindecat, în ciuda faptului că cei de la Antenă îi țin la curent cu starea de sănătate atât a soților Stegaru, cât și a Mirelei Vaida și a întregii echipe…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed