Home Stiri Mara Bănică a vorbit despre prezența ei la Mireasă pentru fiul meu

Mara Bănică a vorbit despre prezența ei la Mireasă pentru fiul meu

autor Elena Yvette
4 vizualizari

Mara Bănică a dat cărțile pe față și a vorbit despre legătura pe care o are cu emisiunea Mireasă pentru fiul meu. Aceasta a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a vorbit despre posibila înlocuire a Paulei Chirilă.

mara-banica-vorbit-despre-prezenta-ei-la-mireasa-pentru-fiul-meu

Se pare că Mara Bănică este foarte simpatizată de fanii emisiunii Mireasă pentru fiul meu, dacă ne luăm după mesajele care apar constant pe pagina ei de Facebook. Aceștia îi scriu întrebând-o ce demersuri trebuie să facă pentru ca ea să devină prezentatoarea show-ului de televiziune.

După ce Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii, a intrat în concediu de creștere a copilului, locul vacant a fost ocupat de actrița Paula Chirilă. Numai că aceasta nu este prea apreciată de telespectatori, iar aceștia nu ezită să-și arate nemulțumirea.

În același timp, Mara Bănică a mai apărut de câteva ori pe micul ecran în câteva intervenții, iar cei de acasă au sesizat că aceasta s-ar potrivit mult mai bine în rolul de prezentatoare decât Paula Chirilă. Cu toate acestea, Mara Bănică le-a scris fanilor că nu va prelua cârma emisiunii în viitorul apropiat și că este sigură că actrița va termina sezonul cu bine.

„Primesc foarte multe mesaje de la voi pe subiectul acesta. La plecarea Mirelei, citeam surprinsă știri… conform cărora urma ca eu să fiu noua moderatoare. N-am răspuns niciodată mesajelor de genul acesta, pentru că dacă aș avea ceva de anunțat pe acest subiect, aș face-o. Sunt un om direct și asumat.

Paula face o treaba bună și sunt sigură că va duce acest sezon la bun sfârșit. De asemenea, sunt apropiată de echipa din spatele MPFM și de fiecare dată când m-au rugat să le dau o mână de ajutor prin prezența mea în studio, am făcut-o cu drag”, a explicat Mara Bănică pe pagina ei de Facebook…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!