HomeStiri Mondene Margherita de la Clejani a consumat substante interzise, potrivit INML

Margherita de la Clejani a consumat substante interzise, potrivit INML

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/07/Margherita-de-la-Clejani-a-consumat-substante-interzise-potrivit-INML.jpg

Margherita de la Clejani a primit rezultatele de la INML și se pare că a consumat substanțe interzise.

„Numai părinte să nu fii în astfel de momente. Margherita a jurat că nu se droghează, iar Viorica a crezut-o și i-a luat apărarea, se bătea mereu cu pumnii în piept că va arăta public analizele, ca toată lumea să vadă că fiica ei nu este consumatoare. A fost mare scandal în familie, Viorica și-a pierdut controlul și energia. Ea munceste de 30 de ani pe rupte ca cei doi copii să trăiască în lux, iar ei uite ce fac: se droghează, consumă alcool, sunt scandalagii și puturoși”, au dezvăluit persoane din anturajul familiei de la Clejani, potrivit Cancan.

Margherita de la Clejani a consumat substante interzise potrivit INML

Nu cu mult timp in urma, Viorica declara în emisiunea La Măruță:

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi.

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. – droguri). La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul.”

Margherita  a comentat pe pagina de Instagram: “Melancolia este fericirea de a fi trist!!! Oare, cine ar putea «așa»?”, a scris Margherita.  „Nu melancolia este fericire, ci un cocktail de drogulețe… după care să mai și conduc”, a comentat un internaut…

sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed