HomeStiri Mondene Mihaela Borcea dezvăluie adevărul: „Mercurul a făcut ravagii în corpul meu”

Mihaela Borcea dezvăluie adevărul: „Mercurul a făcut ravagii în corpul meu”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
mihaela-borcea-dezvaluie-adevarul-mercurul-facut-ravagii-corpul-meu

Mihaela Borcea a decis să spună lucrurilor pe nume și să vorbească despre intoxicația cu mercur care i-a distrus corpul. Vedeta a făcut tratamente de zeci de mii de euro.

mihaela-borcea-dezvaluie-adevarul-mercurul-facut-ravagii-corpul-meu

Ghinionul s-a năpustit asupra familiei Borcea la finalul anului 2010, când Cristi și Mihaela Borcea, pe atunci căsătoriți, au fost intoxicați cu mercur. Nu se știe cine a vrut să le facă rău celor doi și probabil că nici nu se afla vreodată, căci soții și-au concentrat atenția asupra vindecării.

Cei doi au făcut tratamente atât în țară, cât și în străinătate, ajungând până în America. Deși Cristi Borcea s-a vindecat după câteva cure de medicamentație, Mihaela Borcea nu a avut același noroc. Apropiații susțin că vindecarea ei a costat aproximativ 20.000 de euro și a durat o perioadă mai lungă. Ba mai mult, aceasta este predispusă la două boli grave ale sistemului nervos: Parkinson și Alzheimer.

„Mi-am propus anul acesta să mă ocup un pic mai mult de sănătatea mea. Voi face toate demersurile necesare pentru a-mi reveni la silueta de dinainte. Eu am trecut prin foarte multe! Mercurul a făcut ravagii în corpul meu, dar nu vreau să mă victimizez. Sunt sănătoasă şi puternică! Am fost cu copiii la schi şi am schiat şi eu, deşi am din nou o problemă, o ruptură de ligamente. De aia trebuie să fiu atentă cum merg pe gheaţă. Mă duc să mă operez după ce îmi mai rezerv dreptul de a mai schia o dată. Un mers necontrolat sau un pas greşit mă poate prăbuşi”, a declarat Mihaela Borcea la emisiunea X-tra Night Show…

Mihaela Borcea este prima soție a lui Cristi Borcea, iar cei doi au împreună trei copii: Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. În prezent, Cristi Borcea are o relație cu Valentina Pelinel, cu care are și un băiețel.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed