Home Stiri Mondene Mihaela Rădulescu îşi prezintă dieta zilnică

Mihaela Rădulescu îşi prezintă dieta zilnică

autor Elena Yvette
1,2K views

La 48 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzaţional. Este bine ştiut de toată lumea că Mihaela are un stil de viaţă foarte sănătos.

Mihaela Rădulescu îşi prezintă dieta zilnică 1

Îşi permite să mănânce corect şi nu trece nicio zi fără să facă sport. Mihaela Rădulescu arată la 48 de ani mai bine decât arăta acum 20 de ani. Sigur, a ştiut să-şi aleagă şi medicii esteticieni care să-i corecteze micile defecte. Mihaela Rădulescu şi-a dezvăluit micile secrete din dieta zilnică şi ce face în faţa unei „nenorociri culinare”.

Mihaela Rădulescu îşi prezintă dieta zilnică

„Cea mai bună dietă e aia în care eşti fericit, mănânci ce-ţi place, te simţi bine, iubeşti dacă îţi dau mâna şi soarta şi… atât. Eu nu mă abţin de la nimic. Mănânc mult mai des şi mai puţin, asta e singura formă de disciplină alimentară. Dar când vine o nenorocire culinară, nu pot să mă abţin.

Am înţeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră şi devreme, că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puţin şi că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzaţia de saţietate.

Ştiu sigur că-mi face bine să beau multă apă şi niscaiva ceaiuri, ştiu să mă abţin de la dulciuri şi ronţăieli, preţuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrăşăminte sau pesticide”, spune Mihaela Rădulescu pentru perfecte.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed