Mihaela Rădulescu a vorbit despre nuntă: „Felix mă cere mereu de nevastă”

Share

Mihaela Rădulescu și-a pus fanii pe jar după ce a publicat o fotografie pe Instagram în care Felix stă în genunchi în fața ei. Cu toate acestea, bruneta spune că nu are gânduri de căsătorie.

mihaela-radulescu-vorbit-despre-nunta-felix-ma-cere-mereu-de-nevasta

Mihaela Rădulescu trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste cu Felix. Deși cei doi trăiesc de ceva timp ca soț și soție, vedeta spune că nu au planuri de căsătorie, chiar dacă a fost cerută deja de mai multe ori. Vedeta a dezvăluit că educația fiului ei este prioritară pentru ea și că abia după ce acesta își va termina studiile se va gândi și la ea.

„O să mai vedeți astfel de poze, Felix mă cere mereu de nevastă, dar amândoi știm că nu vrem să jucăm în filmul ăsta. Îl iubesc și pentru asta, totul e altfel cu el.

Am fost suficient de măritată ca să nu mi se mai pară o opțiune interesantă. E atât de frumoasă viața în doi fără complicații, fără hârtii… Poate de aceea și suntem fericiți, nici pe Felix nu-l interesează părerile din stânga sau din dreapta, ci doar ce simte, ce vede, ce-și dorește… Iar eu, eu sunt profesor de libertate. Cred în iubire, până la capăt, dar nu în acte, am bifat această acțiune.

mihaela-radulescu-vorbit-despre-nunta-felix-ma-cere-mereu-de-nevasta1

Trăim ca doi oameni liberi și așa vrem să rămânem – amândoi suntem topiți unul după celălalt, dar amândoi avem nevoie și de spațiu, din când în când. Am discutat toate opțiunile și a rămas… cum am stabilit – ne e bine așa, în două țări, în două case, cu doruri, cu valize și săruturi furate, cu ore de zburat sau condus unul către celălalt, cu toată adrenalina unei iubiri ce nu vrea să fie banală și clasică.

Mai presus de orice, nu vreau să-i schimb brusc viața copilului și să-l mut în altă țară doar din egoismul de a fi eu fericită. Vreau să-și termine școala unde a început-o și abia apoi mă voi gândi la mine”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Libertatea…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news