Home Stiri Mondene Mihai Bendeac despre noua emisiune “iUmor”: “E absolut psihedelic, iar combinația din juriu e semiletală!”

Mihai Bendeac despre noua emisiune “iUmor”: “E absolut psihedelic, iar combinația din juriu e semiletală!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 727 views
10580011_732330263488535_3382925470952670047_n_640x640 in Stiri Mondene

Duminică, 3 aprilie, va începe o nouă emisiune la Antena 1. Aşa că nonconformistul Mihai Bendeac ne-a dezvăluit detalii din culisele show-lui iUmor, dar şi cum a ajuns să se împrietenească cu ceilalţi juraţi, Delia şi Cheloo.

Mihai Bendeac

“iUmor nu are legătură cu nici un talent show de până acum. E absolut psihedelic, iar combinația din juriu e semiletală: eu, Delia și Cheloo. Cu Delia mă știu de 6-7 ani. L-am cunoscut și pe Răzvan, soțul ei, și fiind o fire destul de sociopată de felul meu, prefer să mă duc la el în cluburi când ies să mă pun în cap. E un mediu oarecum controlat. Și atunci mă simt în siguranță în momentul în care pic.

I-am fost chiar cavaler de onoare Deliei la nuntă. Răzvan mi-a propus și am zis da. După care maică-mea mi-a zis: <<da´ știi că trebuie să intri în biserică, nu?>>. Eu nu intru niciodată în biserică. În momentul ăla mi-a picat fața, dar mi-a fost jenă să refuz. Așa că m-am împopoțonat, am ținut o lumânare în mână, am stat în biserică o oră și ceva, iar la nuntă, probabil și pe fond de stres, am băut câteva pahare și m-am îmbătat. Am încercat să ascund, dar la un moment dat Răzvan a venit la mine și mi-a zis: <<a venit momentul>>. Trebuia să țin un toast. Am zis cel mai aberant speech cu putință. Nu mai știu exact ce am spus, ceva legat de picioare și de piatra ponce, atât îmi aduc aminte. După care am dat un anunț general, în care am zis că nu vreau să mă mai invite nimeni la nunți, botezuri și așa mai departe. Nu-mi plac distracțiile organizate.

Suntem o țară care are foarte mult umor involuntar și foarte puțin umor controlat. Așa că apreciez atunci când se vede în spatele numărului o muncă, când momentul comic are un început, are un sfârșit. Dacă aș fi pus grila mea proprie – eu care sunt foarte dur vizavi de propria profesie, probabil că ar fi fost o serie continuă de NU-uri. Dar am încercat să mă relaxez și să nu uit că majoritatea celor care vin în fața mea sunt oameni simpli sau amatori.

Mă consum în general, nu doar când fac parte dintr-un juriu. Nu știu cum am fost eu zilele astea de audiție, dar sigur am fost foarte sincer. Dacă momentul ăla mă plictisea, arătam asta, dacă mă enerva, mă enerva, dar am avut și niște crize de râs…”, a spus Mihai Bendeac într-un interviu acordat pentru publicaţia “Viva”.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed