HomeStiri Mondene Mihai Bendeac, propunere de a face parte din echipa „Românii au talent”

Mihai Bendeac, propunere de a face parte din echipa „Românii au talent”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Mihai-Bendeac-propunere-de-a-face-parte-din-echipa-„Romanii-au-talent-2.jpg

În ciuda aparițiilor energizante pe care le are în cadrul emisiunii IUmor, Mihai Bendeac este o fire foarte retrasă, acesta fiind și motivul pentru care nu acordă interviuri. Cu toate acestea, a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcast-ul lui, spunând, printre altele, că a primit o ofertă din partea postului PRO TV.

Mihai Bendeac, propunere de a face parte din echipa „Românii au talent” in Stiri Mondene„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Mihai Bendeac, propunere de a face parte din echipa „Românii au talent” in Stiri MondeneDeja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a spus actorul, în urmă cu ceva timp.

„Al doilea și ultimul podcast la care am de gând să merg. De ce am făcut-o? Din ambiție. Ce s-a întâmplat? Am băut prea mult în cele trei ore și am spus multe lucruri pe care vreo rămășiță din creierul meu să le filtreze. Regret? Nu știu…”, a spus juratul în urmă cu scurt timp.

Mihai Bendeac, propunere de a face parte din echipa „Românii au talent” in Stiri Mondene„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca persoană, la mine ca artist. Acum un an și anul ăsta, am fost contactat pentru «Românii au talent». Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a spus Mihai Bendeac în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed