Mihai Morar a dat vestea cea mare: „Urmează al patrulea copil”

Share

Mihai Morar a luat pe toată lumea prin surprindere zilele trecute, atunci când a spus că își dorește ca, în viața lui și a soției, să vină al patrulea copil. Acesta are, deja, trei fete, dar se pare că o familie mare este una dintre dorințele sale.

„Pentru mine, urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta. O să prezint o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată. Veți afla în momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după”, a spus acesta pentru cei de la click.ro.

„Eu n-am talent, n-am niciun talent, dar am darul ăsta sau mi l-am educat, de a asculta oamenii, știu să îi ascult până la capăt, nu îi întrerup la virgulă.

Am o grămadă de anxietăți. Să nu mă dea afară. Până acum vreo doi ani, aveam treaba asta, să nu mă dea afară de la radio, în general asta cu sentimentul ăsta al eșecului, a fi aruncat în stradă, pentru că vine din copilărie. Când eu am auzit chestia asta și cred că toată generația mea a auzit asta de la părinți, «O să ajungi să cureți veceuri, o să ajungi să mături străzile!». Nu că ar fi rușinos asta și, dacă ajungeam, ce? Făceam ceva decent, onorabil. Că o să ajung ultimul om îmi mai spunea maică-mea și am trăit și trăiesc și acum cu frica asta, să nu fiu exclus, să nu fiu dat afară, să nu fiu validat.

Dacă m-ai fi întrebat acum doi ani, când aveam emisiunea de la TV și emisiunea de la radio, aș fi zis clar că emisiunea de la radio, pentru că emisiunea de la TV nu a fost copilul meu, eu am fost doar o bonă acolo, dar am avut grijă de ea niște ani mulți, vreo 13 ani. Podcast-ul este copilul meu, adică ideea mea, la fel cum radioul e ideea mea, e numele meu, tot ceea ce înseamnă Radio ZU s-a născut din nebunia a doi oameni, Buzdu și Morar, deci e copilul nostru. Podcast-ul e copilul meu, cum să aleg între ceva ce mă reprezintă la fel de mult? Sunt două fețe ale mele!”, a spus Mihai Morar pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news