Home Stiri Mirela Vaida, afectată de ceea ce i s-a întâmplat Andreei Bălan: „M-a dat peste cap”

Mirela Vaida, afectată de ceea ce i s-a întâmplat Andreei Bălan: „M-a dat peste cap”

autor Negriu Elena
257 vizualizari

Faptul că Andreea Bălan a fost la un pas de a își pierde viața în urma unui stop cardio-respirator survenit ca o complicație în timp ce i se făcea operația de cezariană a stârnit reacții în rândul unui număr mare de persoane.

Mirela Vaida se află printre cei care o susțin pe Andreea Bălan și s-a arătat destul de afectată de drama acesteia, cu atât mai mult cu cât și ea este însărcinată, urmând să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Aceasta și-a exprimat părerea în legătură cu ce i s-a întâmplat Andreei.

„Eu o să nasc natural, dar nimeni nu s-ar fi gândit că în cazul unei cezariene s-ar putea întâmpla aşa ceva. Eu cu Andreea am vorbit şi, cumva, am fost tot timpul în legătură, pentru că ştiam că naştem la distanţă mică, pentru că ştiam că ea îşi dorește al doilea copil… Ea ne-a şi ţinut la curent cu toate pregătirile, pe Instagram, pe Facebook. A spus exact câte ore mai are până naște, că e ultima burtică, că se îmbracă mulat, câte kilograme a luat, cum şi-a pregătit rezerva în spital – şi am văzut cu toţii – şi spunea «Mai am puţin şi o ţin în braţe pe Clara Maria».

Dom’ne, mă bucuram, că sunt mamă şi ştiam, dar parcă acum, dând filmul înapoi, ziceai că prevestește, cu fiecare pas, că o să se întâmple o nenorocire – în sensul că, atunci când îţi pregăteşti şi aştepţi mai mult, îţi vine cineva şi-ţi arată că planurile nu sunt aşa. Şi asta m-a dat peste cap, pentru că eu nu pot şi nu vrea să concep că aducerea pe lume a unui copil ar însemna să rămâi cu nişte traume pe viaţă, tu, ca mamă…

La vârsta ei, la ambiţia ei, la activitatea ei, la forţa ei de muncă, nu vreau, nu pot şi nici nu trebuie să concep asta. Şi eu chiar mă rog la Dumnezeu să avem veşti bune despre ea cât mai repede, să se ridice repede din pat şi să ne întâlnim în parcuri, pentru că vine cea mai frumoasă perioadă a noastră de mămici”, a declarat Mirela Vaida.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies