Home Stiri Mirela Vaida are parte de o nouă lovitură

Mirela Vaida are parte de o nouă lovitură

autor Mirela
558 views 2 minute timp de citit

După ce era să își piardă viața în urmă cu doar o săptămână, acum, Mirela Vaida trebuie să facă față unei noi provocări. Din cauza pandemiei de coronavirus, câteva zone s-au închis, iar, printre ele, se numără și cea în care prezentatoarea de la Antena 1 locuiește.

Mirela le-a arătat fanilor ei cum decurge o zi când toată lumea este acasă, din cauza carantinei. Aceasta s-a filmat alături de copiii ei care alergau și vorbeau foarte tare, spunând că totul va dura până după Paște.

„Și la voi e așa în casă, cu toți copiii în casă într-o zonă carantinată în care, bineînțeles, că toate grădinițele sunt închise? Da, așa este și la noi… după cum vedeți. Zi de zi. Am înțeles că se va întâmpla lucrul ăsta până după Paște. Cum adică? Încă o lună? Adică încă o lună și jumătate să stăm așa? Adică de dimineață până seara să ne descurcăm cu ei acasă așa? Adică asta ne așteaptă pe noi? Cum vă descurcați? Căci, dacă nu sunt singură în această bătălie, o să mă simt mai bine”, a spus Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu o săptămână, o femeie a intrat în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat spre Mirela cu o cărămidă. Sorin Ovidiu Bălan, colegul de platou al Mirelei, a mărturisit că agresoara este posibil să fi avut complici, lucru ce s-a și confirmat ulterior.

„A venit întâi în parcarea din spate, acolo unde este o rulotă părăsită. S-a întors, s-a pitit după tomberoane, după care, când a auzit semnalul că a început emisiunea, a intrat și a dat cu piatra. Noroc că nu a nimerit-o pe Mirela. Mai avea două pietre în sacoșa pe care a lăsat-o la îndemână.

După părerea mea, femeia n-avea cum să vina din Iași și să nimerească intrarea. Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o (…). Mai sunt care fac fixații după ce vin la Acces Direct, că vor casă sau altele…”, a spus acesta pentru cei de la dcnews.ro”, a spus acesta pentru cei de la dcnews.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies