HomeStiri Mondene Mirela Vaida o compară pe Vulpița cu Monica Gabor: „Dacă ești o fată tânără și te combini cu…”

Mirela Vaida o compară pe Vulpița cu Monica Gabor: „Dacă ești o fată tânără și te combini cu…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/07/Mirela-Vaida-o-compara-pe-Vulpita-cu-Monica-Gabor-„Daca-esti-o-fata-tanara-si-te-combini-cu...”-1.jpeg

Mirela Vaida a facut o comparație care stârnește controverse. Aceasta a asemănat-o pe Veronica Stegaru, „Vulpița”, cu Monica Gabor.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct este revoltată în urma criticilor primite la adresa „telenovelei” Vulpița, o mulțime de persoane reproșându-i că nu reprezintă un model de moralitate.

Mirela Vaida o compara pe Vulpita cu Monica Gabor „Daca esti o fata tanara si te combini cu...” 2 in Stiri Mondene

Mirela Vaida a comparat-o pe Vulpița cu Monica Gabor, explicând că nici ea nu a fost un reper de moralitate, dar a avut priză la public și a ajuns celebră.

Aceasta a accentuat ideea că publicul este cel care dictează audiența, motiv pentru care Vulpița este încă parte din emisiunea Acces Direct.

Mirela Vaida o compara pe Vulpita cu Monica Gabor „Daca esti o fata tanara si te combini cu...” 3 in Stiri Mondene

„Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate.

Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva?

Acesta este un model în viață? Nu. A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu.

Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct.

Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine.

Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a declarat Mirela Vaida în cadrul unui interviu la DC News TV.

În plus, dincolo de faptul că nici Vulpița, nici Monica Gabor nu reprezintă un model de moralitate, ambele provin din zona Moldovei.

Mai exact, Veronica Stegaru este din Blăgești, Vaslui, iar Monica Gabor este din Bacău.

În timp ce Vulpița este mare „vedetă” în București, Monica Gabor și-a refăcut viața cu miliardarul Mr. Pink, cel de-al doilea soț și fiica Irina, în Statele Unite ale Americii…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed