HomeStiri Mondene Monica Gabor se laudă cu luxul în care trăiește

Monica Gabor se laudă cu luxul în care trăiește

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Monica-Gabor-se-laudă-cu-luxul-în-care-trăiește.jpg

Fotomodelul Monica Gabor duce o viață luxoasă în SUA și nu se sfiește să arată tuturor acest lucru. Aceasta postează pe rețelele de socializare filmulețe din viața sa.

Monica Gabor se laudă cu luxul în care trăiește

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a părăsit în grabă România. Aceasta și-a închis conturile de pe rețelele de socializare și a trăit într-un anonimat total timp de câțiva ani. Singurele fotografii care au mai apărut prin mediul online erau cele surprinse de paparazzi, când aceasta venea în țară pentru a petrece timp cu fiica sa ori când participa la câte un eveniment monden peste ocean.

În SUA, fotomodelul s-a refugiat în brațele lui Mr. Pink, un afacerist chinez, alături de care a fost surprinsă încă din primele zile de când a ajuns acolo. Deși gurile rele spun că acesta o ține din scurt, se pare că bărbatul o răsfață pe frumoasa româncă așa cum știe el mai bine, oferindu-i un cămin luxos și cadouri scumpe.

Se zvonește că Monica Gabor pregătește o revenire în lumea mondenă, acesta fiind și motivul pentru care nu a folosit o perioadă rețelele de socializare: pentru ca lumea să uite de scandalul creat în jurul divorțului de primului ei soț.

De curând, aceasta și-a creat conturi noi de Facebook și Instagram, unde postează filmulețe și fotografii din viața sa. În cea mai recentă postare, Monica Gabor le arată fanilor cum arată casa ei din Las Vegas. „Să aveți o zi minunată!”, a scris aceasta în dreptul clipului, atât în română, cât și în engleză, semn că are numeroși fani și din afara României…

Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară. „Vis, nu alta! Ești binecuvântată de Dumnezeu să ai parte de asemenea locuri minunate! Foarte frumos! Super acasă ai, Moni”, „Monica, meriți să fii fericită. Acesta este dreptul tău”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. Filmulețul a strâns peste șapte mii de vizualizări.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed