Morgan Freeman transmite cel mai emoționant mesaj

Share

Actorul Morgan Freeman transmite un mesaj emoționant ce vă va face, cu siguranță, să tresăriți.

Morgan Freeman transmite cel mai emoționant mesaj

Mai mult nu a fost niciodată de ajuns. Am 86 de ani și, din păcate, sunt pe patul de moarte.

Am milioane de dolari în bancă, dar nu îmi pot cumpăra sănătatea pentru a îmi cumpăra viața acum. Am o familie și milioane de fani în întreaga lume, dar mă simt singur acum. Nici măcar copiii mei sau o soție înstrăinată sau un frate nu stau la capul meu acum. Mi-am trăit viața greșit și nu vreau ca asta să se întâmple și cu voi.

Dacă asculți acest mesaj, atunci poți lua măsuri… chiar și evazive. Te pot ajuta să îți schimbi viitorul. Următoarele câteva momente pot schimba în bine viața ta. As vrea ca cineva să îmi fi spus și mie toate astea când eram de vârsta ta.

Banii nu sunt răi prin ei înșiși. Ei sunt doar o hârtie cu o valoare percepută pentru a obține alte lucruri noi pe care noi le apreciem în alte moduri. Dacă banii nu reprezintă Răul, atunci «Ce este Răul?» – poate că te întrebi.

Răul este dorința obsesivă, excesivă și «morală» pentru mai mult. Răul este căutarea fără sfârșit, fără suflet și obsesiv posesivă a unui anumit vas cu aur la sfârșitul unui anumit curcubeu care nici măcar nu există. Răul este a avea o etichetă de preț pe inima și sufletul tău în schimbul succesului financiar cu orice preț. Răul este încercarea de a cumpăra fericirea, din nou și din nou, până când toate acele efemere și false miraje sau emoții au dispărut.

Imaginează-ți că ai totul… doar ca să pierzi totul. Nu ești falit, nu ai pierdut toți banii, nu ai pierdut tot ce ai. Singura soluție pentru această nebunie și fericire a ta era să câștigi mai mult. Acum… nu mai ai posibilități ca să obții fericirea falsă. Așa că… CINE EȘTI ACUM CU ADEVĂRAT?

Ei bine, acum toți oamenii pe care i-ai crezut că îți sunt prieteni atunci când banii curgeau…

Este posibil să iți pierzi familia, prietenii și aproape toată lumea din jurul tău te consideră o persoană egoistă, căreia îi pasă doar de ea…

 

DE CE?

Pentru că această dorință nesfârșită de a avea mai mult și mai mult ți-a întunecat mintea și te-a deviat de la adevăratul tău scop în viață.

Atinge asta o coardă sensibilă în tine? Ești deprimat? Ești trist? Aproape că am spus adevărul… dar spun asta pentru că vreau ca ceva să se schimbe. Nu spun că nu poți avea succes pe plan financiar. Spun doar să ai un scop mai mare în viață pe lângă fuga după bani.

Sufletul tău țipă ca tu să răspunzi chemării tale adevărate. Ai posibilitatea să schimbi ceva dacă redefinești ce înseamnă cu adevărat succesul pentru tine. Poți transforma relațiile dureroase și poți construi alte relații frumoase. Te poți ierta și îi poți ierta pe cei care ți-au greșit și te-au rănit. Poți deveni un lider povățuindu-i pe alții.

 

Cine vrei sa fii?

Iți poți reechilibra prioritățile în viață. Iți poți vindeca și salva căsnicia și poți recrea o iubire mai puternică decât ai crezut vreodată că este posibil. Poți deveni cel mai bun părinte posibil la orice vârstă, chiar și la 86 de ani… dar nu aștepta până atunci. Vei fi întotdeauna gata să faci mai mulți bani, dar nu poți face mai mult timp.

Într-o zi, la fel ca și mine, vei muri. Pentru ce anume vrei ca oamenii sa își amintească de tine? Ce poți face pentru alții pentru a face lumea un loc mai bun? Care este adevăratul tău scop pe acest pământ?

Cu toții vom muri într-o bună zi, însă doar câțiva oameni ajung să trăiască cu adevărat. Poți să ieși din umbră… poți găsi lumina. Ai fost făcut pentru măreție.

Ai fost făcut pentru mai mult decât ce faci pentru a îți câștiga existența. Ești o ființă menită să inspire și să ajute lumea. Să înțelegem asta o dată pentru totdeauna.

Astăzi, pășește în această lume în care există iubire adevărată… și, în cele din urmă, iți vei da seama că iubirea este, de fapt, ce ți-ai dorit toată viața.

Iubește mai mult și mai mult, în fiecare zi, în orice mod… și niciodată nu renunța. Indiferent cât de plin de provocări va fi destinul tău în viață, lumea are nevoie de tine ACUM mai mult ca oricând…

Împreună cu iubirea, compasiunea, iertarea și credința în umanitate vom învinge răul o dată pentru totdeauna.”


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news