HomeStiri Mondene Motivul real pentru care s-a retras Florin Salam din muzica

Motivul real pentru care s-a retras Florin Salam din muzica

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 882 views
Motivul-real-pentru-care-s-a-retras-Florin-Salam-din-muzica in Stiri Mondene

Celebrul manelist Florin Salam s-a retras din peisajul muzical, însă până acum motivele au fost destul de neclare. Inițial, s-a spus că la baza acestei dispariții din punct de vedere muzical a stat o boală misterioasă. De curând, adevărul a ieșit la iveală, iar situația este mult mai șocantă decât părea la început.

Motivul-real-pentru-care-s-a-retras-Florin-Salam-din-muzica in Stiri Mondene

Acesta a decis să nu mai cânte o vreme, iar fanii săi au fost surprinși. La sfârșitul lunii iulie 2017, manelistul a suferit un atac de cord care a avut loc din cauza oboselii rezultate în urma concertelor care aveau loc prea des.

Motivul real este unul la care nu s-ar fi gândit nimeni.

Apropiații lui Florin Salam au declarat pentru Spynews faptul că manelistul și-a încetat activitatea muzicală și din alt motiv, nu doar din pricina problemelor pe care le are cu sănătatea: se pare că acesta are tangențe cu interlopii. Manelistul le-ar fi permis acestora orice moft, ajungând să se afle la dispoziția lor non-stop, iar dacă le refuza ceva, primea amenințări atât la adresa lui, cât și a familiei sale. Speriat, a luat hotărârea de a se retrage brusc, fără a oferi detalii…

Florin Salam nu este singurul manelist care întâmpină probleme cu interlopii. Din spusele unor surse care participă la anchetă, Dani Mocanu și fratele său au fost săltați din Târgoviște de către DIICOT deoarece sunt cercetați într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane. Cei doi sunt acuzați că racolau românce și le trimiteau în Irlanda să se prostitueze. Comunicatul oficial oferit de anchetatori la data de 26 septembrie 2017 este redat astfel:

„Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmboviţa, în cooperare cu autorităţile din Marea Britanie, au efectuat, în cadrul echipei internaţionale comune de anchetă (JIT), acţiuni comune în vederea destructurării unei reţele de criminalitate organizată specializată în trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani.

În urma a 13 percheziţii desfăşurate în această dimineaţă, au fost indisponibilizaţi 39.850 de lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile şi 5 autoturisme utilizate de bănuiţi. La data de 26 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat 13 percheziţii domiciliare, dintre care 9 pe raza judeţului Dâmboviţa, 2 în Argeş şi 2 în Bucureşti, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani.

În sarcina bănuiţilor s-a reţinut că, începând cu anul 2011, aceştia ar fi racolat tinere pe care le-ar fi exploatat în vederea practicării prostituţiei în Marea Britanie şi Irlanda. În cauză, la data de 19 septembrie a.c., poliţia londoneză a efectuat 5 percheziţii la 4 bordeluri clandestine şi la o reşedinţă, unde au fost identificate 8 persoane bănuite şi 6 tinere care practicau prostituţia.

În urma cercetărilor efectuate, cei 8 membri au fost arestaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de conspiraţie la trafic de persoane, conspiraţie la proxenetism (controlul prostituţiei) şi conspiraţie la spălarea banilor.”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed