HomeStiri Mondene Mugur Mihăescu, în război cu Iulian Bulai

Mugur Mihăescu, în război cu Iulian Bulai

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Mugur-Mihaescu-in-razboi-cu-Iulian-Bulai-3.jpg

Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, a spus despre Revelionul organizat de TVR că a fost „un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie”. Din acest motiv, deputatul USR își dorește să ia măsuri drastice împotriva acestui post de televiziune, dar Mugur Mihăescu nu se lasă.

Mugur Mihăescu, în război cu Iulian Bulai in Stiri Mondene

Luni seară, acesta a fost invitat în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, alături de alte persoane, și au comentat atitudinea greșită pe care, din punctul lor de vedere, a avut-o deputatul.

„Concluzia este clară. Vor să pună mâna pe TVR. Bănuiesc că au bătut palma să aibă TVR-ul. Dar faptul că individul al cărui nume nu îl mai pronunț mi-a spus mie, în direct, că sunt conspiraționist și a făcut în mediul public afirmațiile alea despre mine, îl anunț personal pe această cale, că începând de săptămâna viitoare, în fiecare săptămână va avea un episod cu el pe rețelele sociale, timp de trei luni, patru luni.

Mugur Mihăescu, în război cu Iulian Bulai in Stiri Mondene

Voi face asta până când colegii dânsului nu-l mută de la Comisia de cultură și nu-i retrag sprijinul politic, astfel încât, după acest timp de zile, va fi personajul din USR de care USR-ul singur va dori să scape. Îi garantez acestui domn că de săptămâna viitoare va fi viral pe toate rețelele sociale de nu va mai putea să iasă nici măcar din casă. Acesta trebuie să știe că libertatea de expresie în umor, adică pamflet, este un drept pentru care eu am luptat.

Mugur Mihăescu, în război cu Iulian Bulai in Stiri Mondene

Îmi cer scuze, dar nu i-am făcut pe domnii de acolo «comuniști» sau pe el, «comunist». Nu, pe el l-am făcut «nazist» și așa îl veți revedea în filmulețele mele. Pentru el cred că e puțin și nazist”, a declarat Mugur Mihăescu, în cadrul respectivei emisiuni…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed