HomeStiri Mugur Mihăescu le închide gura celor care l-au criticat din cauza Revelionului de la TVR

Mugur Mihăescu le închide gura celor care l-au criticat din cauza Revelionului de la TVR

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views 3 minute timp de citit

Unul dintre membrii CNA a spus despre petrecerea din noaptea dintre ani organizată de Mugur Mihăescu la TVR faptul că a fost un „Revelion grotesc”. Bărbatul nu a suportat să audă o asemenea afirmație și a reacționat imediat, fiind vizibil deranjat de ceea ce s-a spus la adresa sa.

12

Doina Rusu, membră CNA, a spus, în cadrul unui comunicat de presă, că: „În noaptea de Revelion, televiziunea publică a dat un spectacol grotesc care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului”.

13

„Nu ştiam că, dacă critici pe cineva anume, rişti să fii aruncat la câini. În aceste zile, am fost tentat să caut din nou un tablou cu Nicolae Ceauşescu pe care să mi-l agăţ în perete, acasă, fiindcă doar pe vremea răposatului mai aveam reacţii de genul ăsta. Cu o super voce a ţării, Dan Bittman, cu amicul Pietreanu şi cu toţi ceilalţi. Şi, în fapt, ce am făcut? Cam ce au făcut 99% dintre români. Au stat în jurul unei mese, au vorbit despre câte în lună şi în stele, au comentat, ba chiar şi criticat. Şi au şi cântat, că de-aia a fost Revelion, nu?!

14

Nu există în contract vreo prevedere legată de anumite forme de cenzură şi nici de obţinerea vreunei rate de audienţă, deşi sunt bucuros, per total, de ceea ce am reuşit. După cum nici nu şi-a propus să provoc pe cineva anume de la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Programul de Revelion a readus postul public de televiziune în top 5 din punctul de vedere al audienţei. Datele sunt publice, se pot, cu uşurinţă, verifica. După foarte mult timp, TVR 1 a revenit într-un top al audienţelor de acest tip. Apoi, ni s-a tot repetat să nu avem prea mulţi invitaţi la masa de Revelion. E ceea ce eu am făcut, spre deosebire de alţii. La mine acasă am invitat doar câteva persoane. I-am selectat cu atenţie pe toţi cei din programul propus de Revelion. Toţi sunt amici de-ai mei, de-o viaţă cei mai mulţi, fiindcă aşa mi-am gândit proiectul”, a fost reacția lui Mugur, potrivit celor de la impact.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed