Multă lume îl folosește zilnic, dar puțini știu că este un lucru nociv. Află despre ce produs este vorba!

Mâinile noastre au ocazia să se murdărească de foarte multe ori în cursul zile, și la fel și cele ale copiilor atunci când sunt la joacă. Cu ce ai obiceiul să te cureți în aceste cazuri?

Cu siguranță folosești un gel antibacterian și continui să îți vezi de treabă, nu-i așa?

Este ușor de folosit, rapid și ucide bacteriile fără a mai fi nevoie să apelezi la apă și săpun, însă data viitoare când îl mai folosești să te gândești că poate aduce un mare necaz pe capul tău, nicidecum mâini curate și dezinfectate.

Te întrebi de ce?

Se știe că acesta ne ajută să scăpăm de bacterii și toate mizeriile adunate însă poate distruge la fel de bine și bacteriile care sunt benefice organismului nostru.

Organismul nostru are și bacterii care sunt bune pentru noi și care au rolul de a întări sistemul nostru imunitar. Dacă aceste bacterii sunt ucise, puterea sistemului imunitar scade, lucru care face ușoară calea bacteriilor rele spre organism. Drept rezultat, ajungem să ne îmbolnăvim mai rău atunci când folosim un astfel de gel.

Pe lângă acest dezavantaj, se pare că acest produs crește cantitatea de Bisfenol A (BPA) din organism, care este o substanță chimică ce distruge sistemul endocrin…

Niște studii care au fost efectuate recent au demonstrat faptul că nivelul ridicat de BPA are drept rezultat apariția bolilor la nivelul inimii, îmbolnăvirea de diabet, cancer și chiar și infertilitate.

Abonează-te pe:Yve.ro news