Nici când e însărcinată, nu renunţă la sport!

Share

Deşi e în luna a şaptea de sarcină, Anda Adam nu renunţă nici măcar acum la sală. Artista îşi umple timpul cu sportul, dar nu uită să ajungă şi pe scenă, pentru a-şi mulţumi fanii.

anda adam poza 1

„Sunt activă din fire şi nu am devenit o persoană sedentară nici în timpul sarcinii. Ajung frecvent la sala de sport, dar am grijă să fac mişcare controlat, fără a mă suprasolicita. Îmi place în perioada asta să pedalez pe bicicletă, să înot”, le-a mărturisit Anda Adam prietenilor ei virtuali.

Cu toate că în curând va aduce pe lume o fetiţă, cântăreaţa nu prea stă pe acasă pentru a se odihni. “Am înotat şi cât am stat în Ibiza în vacanţă, apoi în Antalya, unde am avut concert. Am avut însă grijă să nu stau cu burtica la soare.Nu îmi vine să renunţ la sală. O să renunţ abia în ultima lună de sarcină”, a spus Anda Adam.

Atunci când petrece timpul cu soţul ei, acesta are grijă să o răsfeţe pe viitoarea mămică. Artista a postat pe Facebook o fotografie cu surpriza făcută de Sorin Andrei, alături de mesajul: “Dimineaţa mea perfectă alături de cel pe care îl iubesc!”.

anda adam poza 2

Sursa foto: facebook.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news