Home Stiri Nici nu s-a căsătorit bine cu Brigitte, căci visează deja la altă femeie și îi trimite întruna mesaje. Iată ce bombă sexy i-a atras atenția lui Florin Pastramă!

Nici nu s-a căsătorit bine cu Brigitte, căci visează deja la altă femeie și îi trimite întruna mesaje. Iată ce bombă sexy i-a atras atenția lui Florin Pastramă!

autor Negriu Elena
260 vizualizari

După doar câteva luni de căsnicie cu Brigitte, a ieșit la iveală faptul că Florin Pastramă este deja interesat de o altă femeie din showbizul românesc.

Conform unor surse apropiate lui Florin Pastramă, citate de Cancan, acesta ar regreta faptul că s-a grăbit și s-a însurat cu Brigitte, iar atenția sa este îndreptată spre o altă vedetă din lumea mondenă. Cea care i-a captat interesul este Bianca Rus, considerată o bombă sexy după ce și-a schimbat look-ul și a slăbit.

„Bianca Rus i-a atras în mod special atenția atât prin stilul ei luxos, cât și prin noul ei corp apetisant. El, care a fost atât de mult timp departe de showbiz, acolo la emisiune, fără televizor, fără internet, nu a știut cât de mult a reușit să slăbească Bianca Rus în tot acest timp. Iar când a văzut pozele de acum cu ea, a înlemnit.

Florin o știa de pe vremea când ea era mai plinuță, dar acum, când a văzut cât de mult a slăbit și ce bine arată, și mai ales că este singură, i-a cam venit să regrete că s-a însurat mult prea repede cu Brigitte”, au declarat sursele respective pentru Cancan.

„Nu s-a putut stăpâni și, cu toate că există riscul ca soția lui să îi sară în cap, a început să îi scrie mesaje Biancăi și să îi dea emoticoane de apreciere la fotografii, cum că ar arăta «de nota 10» și alte complimente. Nimeni din jurul lor (al lui și al lui Brighi) nu crede că această căsnicie va dura prea mult. Mai degrabă s-ar potrivi Florin cu Bianca Rus, mai ales că amândoi sunt cam de aceeași vârstă, amândoi sunt din același mediu, ar avea ce să discute, s-ar înțelege foarte bine…

Deocamdată Florin i-a scris ceva fetei (n.r.: Biancăi), dar nu știm dacă ea va răspunde. Am auzit că este cam fițoasă. Cel mai bine din toată această poveste este că inițiala prenumelui femeii este tot «B», că, dacă Florin a gravat ceva prețios, vreo bijuterie sau altceva și se desparte de Brighi, se poate potrivi bijuteria la Bianca…”, au mai spus persoanele din anturajul lui Florin Pastramă.

Sursa: wowbiz.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies