HomeStiri Mondene Nicoleta Nucă face destăinuiri despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr!

Nicoleta Nucă face destăinuiri despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 843 views
Nicoleta-Nucă-face-destăinuiri-despre-relaţia-cu-Ştefan-Bănică-Jr in Stiri Mondene

Nicoleta Nucă este o artistă din Republica Moldova, care a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul TV „X Factor” România.

Nicoleta Nucă face destăinuiri despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr

În sfârşit, Nicoleta a făcut lumină în cazul relaţiei pe care a avut-o cu Ştefan Bănică Jr. Presa a speculat foarte mult pe această temă, chiar dacă Ştefan era căsătorit la momentul respectiv cu Andreea Marin.

„A fost greu la început. M-am simţit puţin lezată când am văzut articolele. Stafful şi Ştefan mi-au explicat că se întâmplă lucrurile astea. Că toată lumea va fi cu ochii pe tine. Nu a fost nimic între noi, relaţia dintre mine şi Ştefan a fost una strict profesională. Am învăţat foarte multe de la el”, a declarat Nicoleta Nucă într-un interviu pentru Kanal D.

Nicoleta Nucă face destăinuiri despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr 1

Cântăreaţa mai povesteşte că a trecut şi prin momente jenante, când i s-au cerut favoruri sexuale pentru a fi promovată.

„După show-ul de talente, în următorul an m-am mutat la Milano. Acolo am mers la o şcoală pentru a studia muzică. Mi s-a făcut legătura cu un mare producător din Italia… Era impresionat foarte mult de vocea mea, însă mi-a dat de înţeles că ar investi, dar dacă fac şi eu ceva mai mult”, a declarat Nicoleta Nucă pentru sursa citată.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed