Home Stiri Mondene Nicoleta Guta a trecut prin clipe de cosmar! „Sunt imagini de la nunta si chiar nu vreau sa le privesc deloc, pentru ca am avut cea mai urata nunta”

Nicoleta Guta a trecut prin clipe de cosmar! „Sunt imagini de la nunta si chiar nu vreau sa le privesc deloc, pentru ca am avut cea mai urata nunta”

autor Elena Yvette
1,6K views

Nicoleta Guță, fiica lui Nicolae Guță, care este cunoscut drept „regele manelelor”, a trecut prin momente cumplite chiar în noaptea nunții, deoarece a fost bătută și umilită de proaspătul soț. Conform tradiției, părinții săi au măritat-o pe când era foarte tânără.

Nicoleta a suferit extrem de mult

La 12 ani, Nicoleta s-a căsătorit cu un bărbat de 20 de ani ales de familia sa. Căsnicia a fost una forțată și a durat 18 ani, din acest mariaj rezultând și doi copii. În toată acea perioadă, tânăra a suferit foarte mult, fiind supusă la tot felul de chinuri și umilințe. De aceea, când nu a mai putut sub nicio formă să îndure, a preferat să-și părăsească soțul și să fugă acasă la un alt bărbat, cu care a dorit să înceapă o viață nouă.

Pentru că a îndrăznit să-și părăsească soțul, la acea vreme Nicoleta a fost bătută și de propriul tată, iar în familie s-a iscat un adevărat scandal, deoarece nimeni nu era de acord cu decizia sa. Bătăile primite de la cei doi au lăsat urme adânci în sufletul femeii de azi.

Nicoleta Guță a rămas marcată de tot ce i s-a întâmplat de-a lungul anilor, iar povestea sa ar putea inspira scenariul unui film. Viața sa a fost una de coșmar, necunoscând fericirea, după cum reiese chiar din declarațiile sale: „Eu am fost cu el de la o vârstă foarte fragedă, de la 12 ani. De atunci și până acum n-am fost deloc fericită. Era un om foarte gelos, excesiv de gelos și cu o mentalitate foarte scăzută.

Sunt imagini de la nunta mea și chiar nu vreau să le privesc deloc, pentru că am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înțelegeam prea bine ce se întâmpla. El a fost și agresiv. M-a bătut în noaptea nunții. A facut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o și pe mama și mai multe. Eu primisem un buchet de flori de la cineva, afară, și m-a sărutat amical”.

Nicoleta a avut mult de pătimit și în urma separării, iar supărările nu îi dau pace nici acum. „De câte ori apar în Petrosani, parcă totul o ia razna. Ceartă, scandal, înjurături, vorbe urâte. Din partea fostului soț. Nu mă lasă să văd copiii. Mă văd cu cel mare pe ascuns. Îl sun sau ne întâlnim în oraș și atât. Nu se poate. Omul cu care am fost nu vrea să înțeleagă că totul s-a terminat”, a mărturisit Nicoleta Guță.

Pe de altă parte, Nicolae Guță nu este de acord cu faptul că fiica sa și-a părăsit familia și a ales să își refacă viața, arătându-se dezamăgit de cele întâmplate. „La mine, copiii au fost pe primul loc în viața mea, eu iubesc copiii. După 18 ani, să părăsești pe cineva și să-l lași al nimănui nu este corect”, a declarat „regele manelelor”, Nicolae Guță…

Un nou început

Recent, cântăreața s-a căsătorit în secret, acest lucru aflându-se abia acum. Cel de-al doilea soț al său se numește Ionică. Nicoleta l-a cunoscut în urmă cu câteva luni, prin intermediul fiului ei. Amândoi fac parte din aceeași lume de afaceri, întrucât sunt dealeri de mașini second-hand. Fiind îndrăgostiți peste măsură, aceștia au decis să împartă cu fanii lor vestea cea mare pe rețelele de socializare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed