Home Stiri Nimeni nu a știut asta! Iată prin ce dramă a trecut chef Joseph Hadad!

Nimeni nu a știut asta! Iată prin ce dramă a trecut chef Joseph Hadad!

autor Elena Yvette
159 vizualizari

Joseph Hadad este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România însă nimeni nu cunoaște dramele prin care a trecut acesta în decursul vieții.

Joseph Hadad a rămas văduv cu trei copii, iar acest lucru l-a marcat.

„Dacă eu nu eram cu picioarele pe pământ şi cu creierul limpede… Îmi spuneam mereu un lucru: dacă eu nu sunt puternic, ce se întâmplă cu cei trei copii ai mei? Devin vagabonzi? M-am ţinut cu dinţii un an, peste un an de zile. A fost cel mai greu an din viaţa mea. Cel mai greu! Spre muncă, spre copii… Anul 2008. În anul 2008 a murit soţia mea şi după aceea am luat totul în mâinile mele. Băiatul meu are 25 de ani. A făcut aici liceul, a dat bacalaureatul, s-a întors în Israel şi acum a venit la facultate aici. Învaţă Afaceri şi Calculatoare. Fata mea cea mare este în Berlin. Învaţă limba germană. E foarte inteligentă. Are priză la limbi străine, vorbeşte cinci limbi. La anul se înscrie la facultatea de Design Comercial. Cea mică are 12 ani şi jumătate. Acum e la o şcoală privată aici, în România. Am rămas noi doi, ea are grijă de mine, eu de ea. La ora 8-9 seara mă sună: «Tată, ce faci, cum te simţi? Ai treabă?»”, a povestit Joseph Hadad…

Deși a trecut în decursul vieții prin greutăți care l-au demoralizat și l-au pus la pământ, chef Joseph Hadad a reușit să se pună întotdeauna pe picioare și să meargă înainte, de dragul copiilor săi.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!